Home

VESTI

RAVEOLUTION: Karte za Mind Against na 3+1 akciji

No Comments Najave

RAVEOLUTION: Karte za Mind Against na 3+1 akcijiMind Against na još jednom Raveolution-u: akcija 3 + 1 aktivna do kraja nedelje!
  
Pred nama je još jedan Raveolution open air spektakl na Beogradskom Sajmu 30. juna, na koji nam dolazi italjijanski DJ duo Mind Against. Karte za ovaj događaj su samo ove sedmice na specijalnoj akciji – za svake 3 kupljene karte četvrtu dobijate gratis. Karte su u prodaji po ceni od 1000 RSD, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje i putem sajta www.ddtickets.rs.

   

Allesandro i Federico Fognini, poznatiji kao Mind Against, su rođena braća i jedan od najtraženijih dvojaca elektronske muzike današnjice. Braća Fognini poreklom su iz Italije, ali su trenutno bazirani u Berlinu odakle produciraju svoju muziku. Dugogodišnje prijateljstvo i saradnja sa Tale of Us ih je i učinila jednim od najvećih imena Afterlife-a, što nije slučajno ukoliko se uzme u obzir njihov stil – Mind Against neguje melodičan, dramatičan, „filmski“ techno zvuk koji ih je učinio lako prepoznatljivim i planetarno popularnim.

 

 

 RAVEOLUTION: Karte za Mind Against na 3+1 akciji

RAVEOLUTION: Karte za Mind Against na 3+1 akciji

 

 

Njihova izdanja za Life and Death etiketu su im pomogla da se izgrade kao jedni od najozbiljnijih producenata elektronske muzike današnjice i lansiraju u sam vrh. Od samog početka nastanka Afterlife etikete i događaja u 2016. njegov su neizostavni deo i verni ambasadori. Afterlife žurke su za kratko vreme postale planetarno popularne i uticajne, pa su dodatno učvrstili i popularnost ovog DJ dua koji neumorno nastupa širom Evrope i ostatka sveta, kako na velikim muzičkim festivalima, tako i u najprestižnijim klubovima širom planete.

 

Domaću podršku Mind Against-u pružiće Kristijan Molnar, Smt#ng i Kid Kimi.

 

 

RAVEOLUTION: Karte za Mind Against na 3+1 akciji

RAVEOLUTION: Karte za Mind Against na 3+1 akciji

 

 

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Adriatiquea, Art Departmenta, Oxie, Carla Lia, Traumera, Metodi Hristova i Sam Paganinija, a na ovu listu se upisuje i Mind Against.