Home

VESTI

Rasprodate ulaznice za Fatboy Slima

No Comments Najave

Rasprodate ulaznice za Fatboy SlimaUmagination i Beck's prvi put dovode legendu svetske elektronske scene Fatboy Slima u Hrvatsku.

Njegov nastup izazvao je veliki interes zaljubljenika u elektronsku muziku, pa su karte za nastup u Umagu 28. maja u sklopu programa Beck'sperience rasprodate.

 

Rasprodat stadion Stella Maris najbolja je najava za izvrstan party na otvorenom koji očekuje publiku iz svih delova Hrvatske, ali i iz regije, uključujući Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Mađarsku, Austriju i Italiju.

 

Fatboy Slim, britanski DJ i pionir elektronske muzike, u Umag sa pratnjom stiže privatnim avionom na sam dan nastupa, a odsešće u predsedničkom apartmanu hotela Kempinski Adriatic, jednog od najboljih hrvatskih hotela sa 5 zvezdica.

 

Uoči nastupa prisustvovaće i druženju saakreditovanim medijima u hotelu Kempinski Adriatic. Na stadionu Stella Maris će predstaviti svoj legendarni DJ stil koji mu je doneo titulu kralja elektronskog beata, a njegov nastup biće popraćen vrhunskim scenskim efektima, light showom i video projekcijama.

 

 

 Rasprodate ulaznice za Fatboy Slima

Rasprodate ulaznice za Fatboy Slima

 

 

„Na nastupe više ne nosim ploče, jer su sada tako koncipirani da koristim dosta vizuelnih efekata. Stoga, i muzika i video ali i svetlosni efekti koje koristim na svojim nastupima dolaze direktno iz kompjutera. Sada je to pravi audio-vizuelni šou i to mi se jako sviđa. Može se očekivati i nešto mojih snimaka, a što ću vrteti te noći zavisi o raspoloženju publike i o njihovim reakcijama. Moj cilj je uvek napraviti dobar party, odnosno osigurati da se moja publika dobro zabavi“, najavio je svoj nastup Fatboy Slim.

UMAGINATION i Beck's organizovali su i niz dešavanja za sve one koji će u Umagu ostati i tokom vikenda pa karta za nastup Fatboy Slima ujedno vredi i kao ulaznica za sva događanja vikend programa*. UMAGINATION planira i ubuduće organizuje gostovanja vodećih svetskih DJ-a u Umagu i učiniti ga prepoznatljivom lifestyle destinacijom i središnjom pozornicom elektro muzike u Hrvatskoj.

Sve najnovije informacije o gostovanju Fatboy Slima u Hrvatskoj mogu se pronaći na web-stranici Umaginationa, www.umagination.info, i na Facebooku -> UMAGINATION.

*  Vikend program – ulaz na sva događanja u sklopu programa s kartom za nastup Fatboy Slima:

Petak, 28. maj
18:00 – 22:00     Fatboy Slim warm up party – DJ Danny K (HR)
22:00 – 01:00     Stadion Stella Maris – Fatboy Slim
01:00 – 05:00     After party – XPERIAnce party by Sony Ericsson Xperia™ X10 – klub Jimmy Woo – DJ Simon Adams (ITA)

Subota, 29. maj
16:00 – 20:00     BBQ & beach party – beach bar Goldfish – DJ Carlo (HR)
22:00 – 04:00     FHM party – klub Jimmy Woo – DJ Danny K (HR)

 

 

 

 

Izvor:

Klubskascena.com