Home

VESTI

Rasprodate promotivne ulaznice za Garnijea

No Comments Najave

Laurent GarnierSve promotivne ulaznice po ceni od 990 dinara za nastup francuskog producenta Lorana Garnijea (Laurent Garnier) rasprodate su.

Preostale ulaznice prodaju se po ceni od 1.290 dinara, dok će na ulazu, ukoliko se dotad ne rasprodaju, biti skuplje.

 

Ulaznice se prodaju direktno na blagajnama Bilet centra na Trgu republike 5, Beogradske arene, Šoping centra „Ušće“ i drugih prodajnih mesta, ali i putem sajtova Tickets.rs, Eventim.rs i Gigstix.com.
 
Garnije će 24. septembra u Beogradu uživo predstaviti svoj novi projekat pod nazivom „Live Booth Sessions“. Četvoročasovni nastup u pratnji klavijaturiste Bendžamina Ripera i kultnog pariskog producenta Stefana „Scan X“ Drija, održaće se u adaptiranom prostoru nekadašnjeg fabričkog depoa u Travničkoj 3, pored zgrade Geozavoda.

 

 

Laurent Garnier 24. septembra u Beogradu

 Laurent Garnier 24. septembra u Beogradu

Sklon inovacijama i neobičnim saradnjama, prošle je godine francuski muzičar iznenadio ceo svet sa komponovanjem elektronske muzike za spektakularni balet „Creation 2010“ koji je otvorio proteklu sezonu u moskovskom Boljšoj teatru.

Novu kreativnu snagu koju pokazuje u poslednjih nekoliko godina krunisao je ovog leta i aktuelnim DVD izdanjem „It’s Just Muzik“ na kom se pored ostalog nalazi i snimak njegovog nastupa u pariskoj dvorani „Pleyel“ u pratnji nekoliko svojih dugogodišnjih saradnika među kojima su i Bendžamin Riper i Stefan „Scan-X“ Dri.

 

 

 Laurent Garnier 24. septembra ponovo u Beogradu

 Laurent Garnier 24. septembra ponovo u Beogradu

 

Upravo sa njima dvojicom neumorni Garnije i ovaj put kreira potpuno novi koncept nastupa, odnosno apsolutan miks svog 25-godišnjeg bavljenja muzikom.

„Posle 18 meseci na turneji sa bendom, shvatio sam da mogu jednako da uživam nastupajući uživo na festivalima ili kao DJ u klubu. Nakon toliko koncerata, poželeo sam da se vratim svojim klupskim korenima kao DJ, ali je ideja da ponovo budem sam iza pulta delovala nemoguće. Zašto onda jednostavno da ne spojim te dve stvari“, reči su kojima je 45-godišnji producent iz Pariza objasnio ideju za projekat „Live Booth Sessions“.