Home

VESTI

“Radio Friday” u klubu Krug

No Comments Najave

"Radio Friday" u klubu KrugZa vikend koja je pred nama, KRUG je pripremio bogat sadržaj: u petak, 25. januara, u klub se vraća jedan od najzabavnijih party događaja – Radio Friday sa Nemanjom Kostićem i Urošem Milovanovićem, a subota je rezervisana za House State Of Mind kada će se za DJ pultom kluba KRUG po prvi put naći DJ Simon!
  
KRUG je bar i klub, KRUG je mesto za koncerte, izložbe i revije. KRUG je novi krug urbane istorije. KRUG u nastavku otkriva program za nedelju pred nama:
  

Prvi ovogodišnji Radio Friday na programu je ovog petka, 25. januara, a posetioci KRUG-a dobro znaju da je u pitanju izvanredan muzički koncept! Najveće radijske hitove iz 2012. godine, kao i one već godinama poznate, za goste kluba će birati Uroš Milovanović sa radija Studio B i njegov kolega Nemanja Kostić sa radija B92

 

 

 "Radio Friday" u klubu Krug

"Radio Friday" u klubu Krug

 

 

U subotu, 26. januara, Groovyman predstavlja: DJ Simon-a! Mladi DJ Simon će se po prvi put naći za pultom kluba KRUG, a za posetioce će birati samo najgotivnije house hitove. Veče pod nazivom House State Of Mind uvešće sve prisutne u house stanje uma. A sve što se desi nu KRUG-u, ostaje uz KRUG-u.