Home

VESTI

Prvi nastup Gary Beck-a u Beogradu!

No Comments Najave

Prvi nastup Gary Beck-a u Beogradu!Nakon velike rođendanske proslave i otvaranja novog prostora, jesenju sezonu Lucky Records žurki, tradicionalno podržanih od strane Heinekena, otvoriće britanski DJ i producent, Gary Beck, koji će ovom prilikom po prvi put nastupiti u Beogradu u petak, 3. oktobra, u Assimil-u, hangaru stare šećerane u Radničkoj 3.

   

Gary Beck se smatra jednim od najinventivnijih producenata aktuelne elektronske muzičke scene. Sa svojim prepoznatljivim zvukom gostovao je po najuglednijim klubovima i festivalima širom sveta.
   

DJ Rush, Slam DJs, Sven Vath, Chris Liebing, neki su od najvećih magova techno scene sa kojima je Gary Beck nastupao u klubovima poput kultnih berlinskih Tresor-a i Berghain-a, kao i Amnesia-e na Ibici. Poslednjih nekoliko godina, njegova izdanja objavljena su na lejblovima kao što su Drumcode, Saved i Cocoon, a trenutno je promoviše svoju etiketu BEK Audio, na kojoj se mogu naći izdanja Mr. G-ja, DJ Rush-a, Mark Broom-a i Speedy J-a. Nakon objavljivanja albuma „Bring A Friend“, prošlu godinu obeležile su neka od njegovih najboljih izdanja među kojima se izdvojio "Video Siren“. Ove godine na kompilaciji „Saved 100“ našla se Gary-jeva traka „Around You“ kao i Beyer-ov remiks za izdanje „Say What“.

Uz zvezdu večeri, a ispred Lucky Light Records uz podršku Heinekena, nastupiće beogradski producent i DJ Speedy, kao i Dejan Milićević, Alexandar Ivković, Pero Fullhouse i Mihajlo.

 

 

 Prvi nastup Gary Beck-a u Beogradu!

Prvi nastup Gary Beck-a u Beogradu!

 

 

Heineken, vodeći svetski premium brend koji je sinonim za najbolje žurke i odličan provod, svojom kampanjom “Dance More, Drink Slow” poziva na odgovornu konzumaciju. Uz poruku "Enjoy Heineken Responsibly", Heineken podseća ljubitelje elektronske muzike da na podijumu više plešu i sporije piju.

Ograničeni broj ulaznica za Lucky Records party uz podršku Heinekena, je u prodaji po promotivnoj ceni od 590 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma Omladine Beograda i Kombank Arene.