Home

VESTI

Promocija Belgrade Coffee Shop 2010

No Comments Najave

Promocija Belgrade Coffee Shop 2010Kompilacija Belgrade Coffee Shop 2010 rezimira tekuću sezonu na terenu elektronske andergraund muzike, posebno raznih varijacija house zvuka.

Promocija izdanja odrzaće se u klubu Tube (Simina 21, ulaz iz Dobračine) u petak 10.12. od 23:30. Nastupiće Mistakemistake, Petkovski, Dejan Milićević, Marko Milosavljević (Duo Syndicate) i autor kompilacije Vlada Janjić.

 

Ulaz će biti besplatan, a ljubaznošću sponzora izdanja, prvih 150 posetilaca, dobiće na poklon CD primerak kompilacije.

 

U kontinualnoj muzičkoj formi, uz sačuvanu celovitost zastupljenih numera, predstavljeni su paralelno reprezentativni primeri sa globalne i lokalne scene; neobičan muzički svet talentovanih novih producenata kao što su Nicolas Jaar (Brooklyn, New York) ili Kink (Sofia), indie-pop u neo disco aranžmanu londonskog dueta Mock & Toof, stilska doslednost deep house-u lidera u ovom žanru Cobblestone Jazz i Martin Buttrich-a kao i šest jednako uzbudljivih i stilski raznovrsnih numera koje su ekskluzivno za ovo izdanje pripremili domaći autori Marko Nastić, Duo Syndicate, Dejan Milićević, Mistakemistake, Regen i Petkovski.

 

 

Belgrade Coffee Shop 2010.

Belgrade Coffee Shop 2010.

 

– CD je od 22.11. u prodaji u svim bolje snabdevenim muzičkim prodavnicama (B92 shop, MultiDallas Music Shop – bivši Mamut store, lanac Vulkan knjižara).

– U posebnoj verziji sa izborom ekskluzivnih numera domaćih producenata BELGRADE COFFEE SHOP 2010 će od 29.11. u formi digitalnog izdanja biti dostupan na www.beatport.com

– Od 22.11. na B92.fm možete preslušati izdanje a svakog meseca u periodu od novembra 2010. do februara 2011. B92.fm poklanja svojim slušaocima besplatan download jedne numere sa kompilacije.