Home

VESTI

Promo žurka Natural Mystic festivala u Štrafti

No Comments Najave

Ove godine Natural Mystic festival obeležava peti rođendan. Smešten u srcu Šumadije, u Gornjem Milanovcu, ovaj festival se bavi promocijom afro reggae muzike i očuvanjem životne sredine.

U okviru promocije festivala u četvrtak 15. marta u klubu Štrafta održaće se promo veče  na kome će nastupiti Deo Flavente (London, UK), Jahmessinjah Sound System i Gaggie Selecta.

DEO FAVENTE je izuzetno telantovani pevač i MC iz Londona koji je na UK Reggae sceni prisutan od svojih tinejdžerskih dana. Nastupao je na nekim od napopularnijih soundsystema iz Britanije rame uz rame sa njihovim najvećim artistima kao što su: Tippa Irie, General Levy, Navigator, Tenor Fly, Top Cat, MS Dynamite itd.

Jahmessenjah sound system je svojim radom i entuzijazmom poprilično doprineo širenju Reggae muzike i Rastafari kulture na prostoru čitave bivše Jugolsavije. Redovno nastupaju na najprestižnijim festivalima u regionu i veoma često sarađuju sa nekim od najistaknutijih reggae muzičara današnjice. Izgradili su jedinstveni „Roots“ stil muzičkog izraza zbog koga su nadaleko poznati ali takodje, na njihovim nastupima možete čuti i sve ostale pravce u kojima se Reggae muzike razvija.

GAGGIE je kao reggae DJ aktivan već 15 godina i pored toga što je jedan od najiskusnijih i najpoznatijih reggae selektora u Srbiji on dostojno predstavlja našu reggae scenu sa benodm FC Apatride UTD u kom svira bas gitaru. Svojim repertoarom zalazi u sve podžanrove reggae muzike što isključivo zavisi od publike i ambijenta.

Upoznajte jedini festival u Srbiji koji promoviše isključivo Reggae muziku i održava se u Gornjem Milanovcu uoči 1.maja. Smešten je na brdu Ždreban, poseduje prelepe pejzaže, izvore čiste vode, brojne vidikovce i garantuje apsolutnu slobodu svim posetiocima.

Promo žurka kreće u 22h a ulaz je svega 200 dinara.

Facebook event

Tags: , , ,