Home

VESTI

Promo prodaja karata za BECK’SPERIENCE

No Comments Najave

BECKSPERIENCE

Tokom promotivnog perioda, karte za ovogodišnji BECK’SPERIENCE mogu se naći u prodaji po ceni od samo 990 dinara u Bilet servisu i u svim IPS prodavnicama širom Srbije.

 

Na prvom ovogodišnjem BECK’SPERIENCE-u, u  subotu, 14. marta 2009, sa početkom u 22h, u Expo Centru nastupiće Sven Väth, vodeći svetski DJ, koji će srpskoj publici predstaviti svoj novi album u sklopu svetske turneje „The Sound of the Ninth Season“. U prilog garanciji da će ovogodišnji BECK’SPERIENCE još jednom pružiti provod koji se teško zaboravlja, govore i imena poput: Jacek Sienkievicz i Pig&Dan Djs.

Nastupajući širom sveta, Sven Väth neprestano inspiriše svoje fanove za osmišljavanje novih nadimaka: „kum tehna“, „jedina nemačka pop zvezda“, „najuspešniji DJ na svetu“… Potpuno nepredvidiv i otvoren za različite stilove, sa clubom Cocoon baziranim u Frankfurtu, a koji već godinama ima svoju rezedenturu na Ibici, uspeva da uhvati senzibilitet kraja veka i početka novog milenijuma.

 

Cocoon formula je jednostavna: „Metamorfoza, razvoj, novo roÄ‘enje, iznenaÄ‘enje, duh zajednice.“ I deluje!

BECKSPERIENCE

 

Pre samo dve godine, frankfurtski klub Cocoon izabran je za najbolji klub na svetu u tradicionalnom izboru Mix Maga iz Londona. Od tada, trijumfalni pohod na najekskluzivnije planetarne destinacije ne prestaje, a Cocoon je sinonim za top clubbing: vrhunsku muziku i vrhunsku atmosferu. Od Frankfurta, preko Ibice, Sao Paola, Tokija i Šangaja, Cocoon Club i njegov harizmatični lider Sven Väth sa svojim gostima privlače hiljade posvećenika elektronske muzike širom planete. Väthov nastup u Beogradu u novembru 2007. na BECK’SPERIENCE-u proglašen je za clubbing dogaÄ‘aj godine u Srbiji,  a Beograd je postao jedan od ekskluzivnih svetskih rezidencija Cocoon žurki.

Sven Väthov album “Sound Of The Ninth Season” (Zvuk devete sezone) je muzičko putvonje kroz Cocoon žurke u 2008. Podeljen je u dva različita dela –  "Disco", koji je klasičan tehno uragan, sa najergičnijim momentima 2008, i  “Invaders” koji je spiritualni, deep house lavirint namenjen introspekciji i emocionalnom klimaksu.

 

Bez obzira na to u kom se muzičkom stilu nalazi, Sven je uvek suvereni vladar miksa i kompleksnih montaža nebrojenih slojeva i tekstura ukomponovanih u impresivan zvučni zid.

Serijal BECK’SPERIENCE je tokom 2007. i 2008. godine privlačio veliki broj poklonika odlične muzike i još bolje atmosfere. Na do sada održanih šest dogaÄ‘aja preko 50.000 ljudi uživalo je u ekskluzivitetu umetnika koji nastupaju, neprikosnovenoj tehničkoj produkciji i ureÄ‘enju enterijera što je uvek rezultovalo vrhunskim clubbing-om! Domaćoj publici predstavljena su brojna vrhunska imena iz sveta elektronske i klupske muzike kada su nastupili Tiga, Chemical Brothers, Sven Väth, Zombie Nation, Chris Tietjen, Alter Ego,  Jerome Sydenham, DJ Hell,  Marčelo,  Afrika Bambaata, Public Enemy, Audio Bullys i DJ Necone. Apatinska Pivara će i u 2009. godini, osim organizovanja prestižnih muzičkih dogaÄ‘aja, putem akcije „KAD PIJEM – NE VOZIM!“ nastojati da podstakne mlade na odgovorno ponašanje prema sebi i drugima.