Home

VESTI

Progresiv legenda John Digweed u subotičkom klubu “The Code”

No Comments Najave

Progresiv legenda John Digweed u subotičkom klubu "The Code"DJ zvezda John Digweed, koji se smatra za legendu progressive house zvuka, dolazi u subotu, 14. decembra, u subotički klub “The Code”.

    

John Digweed je na sceni pune dve decenije i u svojim setovima kombinuje različite stilove, od progressive house-a, techna, tech house-a do minimala, ali uvek ostavlja svoj lični pečat koji ga izdvaja od drugih. Digweed je osnivač agencije “Bedrock Records”, a autor je velikih hitova “Gridlock”, kao i “Heaven Scent”, koja se i danas smatra progresiv himnom.

  

Više od 10 godina bio je rezident u svojevremeno najpoznatijem svetskom klubu “Tvilo” u New York-u, a  2001. je izglasan i za najboljeg underground DJ-a. Njegov “Bedrock” je i dom mnogih drugih DJ zvezda, jer su Hernan Cattaneo, DJ Sneak, Christian Varela, Gregor Tresher, Marco Bailey i Florian Meindl samo neki od onih čija su se izdanja našla na tom labelu. Kao domaća podrška nastupiće Speedy, Needle i Minimalistic, a početna cena karte je 1.500 dinara.

 

 

 Progresiv legenda John Digweed u subotičkom klubu "The Code"

Progresiv legenda John Digweed u subotičkom klubu "The Code"

 

 

Poznato je da Digweed puni i velike festivalske prostore, pa se zbog ograničenog kapaciteta kluba svim fanovima preporučuje da ulaznice obezbede na vreme. Karte se prodaju na blagajnama Eventima ili putem sajta www.eventim.rs.

 

YouTube:

John Digweed – Heaven Scent

John Digweed – Gridlock