Home

VESTI

Profond presents James Cole

No Comments Najave

Profond presents James ColeU četvrtak 26. oktobra u klubu DOT Profond showcase session 006 predstavlja pionira i legendu mađarske elektronske scene James Cole-a uz domaću podršku potpisanika profond etikete.
   
Janos Bozoki poznatiji pod svojim umetničkim imenom James Cole jedna je od najuticajnijih i multitalentovanih figura sa mađarske  scene elektronske muzike.

   

On nije samo di džej već je i promoter, vlasnik kluba, organizator festivala, grafički dizajner i osnivač i urednik Mađarskog DJ Magazine-a. Nedavno je osnovao i svoju etiketu Alliwant Music i započeo je svoju producentsku karijeru. James je bio i di džej rezident, promoter i renter legendarnog kluba Korona Kecel od 2003. gde je bukirao mnoga legendarna imena kao što je Marco Carola, Dubfire, Sasha, John Digweed i mnogi drugi.

 

 

 Profond presents James Cole

Profond presents James Cole

 

 

Kao di žej James je puštao u svim dobro poznatim mađarskim klubovima i na festivalima:  Sziget Festival, Balaton Sound, B my Lake, Bonusz Festival. Njegov stil je mešavina deep melodičnog tech Chicago i Detroit house-a kojim stvara jedinstveni stil gde god da pušta.

James je osnovao svoju etiketu Alliwant Music 2016. godine. Drugo i treće izdanje sa nove etikete su doživeli veliki uspeh i di žejevi kao što je Marco Carola su puštali trake koje su pored toga podržane i od strane velikih umetnika poput Hot Since 82, Reboot, Stacey Pullen, Matthias Tanzmann i mnogih drugih.

 

 

Profond presents James Cole

Profond presents James Cole

 

 

James Cole (HU)
(Badgirls / Alliwant)
www.facebook.com/djjamescole
www.soundcloud.com/james-cole

Mark Myself
(Profond/iface)
www.facebook.com/markmyself
www.soundcloud.com/markmyself

Ascaloon
(Progressive Passion/iface/Profond)
www.facebook.com/ascaloon
www.soundcloud.com/ascaloon

Shon
(Profond)
www.facebook.com/shonprofond