Home

VESTI

Pripreme za 38. maskenbal KST-a

No Comments Najave

Pripreme za 38. maskenbal KST-aKlub studenata tehnike ove godine organizuje 38. tradicionalni prednovogodišnji maskenbal. Kao i uvek, maskenbal se održava na tri nivoa zgrade tehničkih fakulteta.

Ovaj događaj koji je već godinama jedan od bitnijih dešavanja na kalendaru dobrog provoda u Beogradu, najavljen je za 24. decembar.

 

Tema ovogodišnjeg maskenbala je "FOBIJA".

 

Kao i uvek očekuje vas raznovrstan muzički program raspoređen na više odvojenih stejdževa.

 

 

38. tradicionalni maskenbal KST-a
38. tradicionalni maskenbal KST-a
 
 
U bašti kluba će tradicionalno biti etno stejdž na kome će nastupiti Novica Zdravković, a takođe vas očekuju i DJ stejdževi kao što su: Osamdesete, Devedesete, Diskoteka 38, Hard&Heavy.

KST organizuje izbor za najbolju masku maskenbala u saradnji sa Go2 Travelom koji pobedniku dodeljuje nagradno putovanje za dve osobe na neku od prolećnih ekskurzija 2012. 

 

38. tradicionalni maskenbal KST-a
38. tradicionalni maskenbal KST-a
 
 

MAIN STAGE:
Orthodox Celts, Six Pack, Kanda Kodža i Nebojša, Viva Vox Choir, Ajs Nigrutin, Bdat Džutim i Boršč

REGGAE & SKA STAGE:
S.A.R.S., Lude Krawe, So Sabi, King Calypso Soundsystem

DANCE STAGE:
DJ Rahmanee & MC Rasheed, Sevdah Baby DJ Set, DJ Vučko

 
 

Lude Krawe
Lude Krawe

 
 
LUDE KRAWE:

Na žalost do sada nismo imali prilike da posetimo KST-ov čuveni maskenbal, ali po pričama i utiscima naših poznanika sa kojima smo pričali na tu temu, a koji su bili na maskenbalu, očekujemo sjajan provod i odličnu atmosferu. Uz beogradsku publiku koja je dolazila na naše prošle svirke uvek smo se sjajno provodili i uvek se radujemo svirkama u Beogradu. I ovaj put nam je drago sto ćemo se opet sresti sa njima kao i sa ljudima iz nekoliko prijateljskih nam bendova koji to veče takođe nastupaju i sa kojima je provod uvek zagarantovan.

 
 
Viva Vox
Viva Vox
 
 
VIVA VOX HOR:

Ovo je prvi put da hor Viva Vox nastupa na KST-ovom tradicionalnom prednovogodišnjem maskenbalu, i svi članovi su više nego uzbuđeni! Posetioci očekuju odličan provod, kao i svake godine, a pevači hora Viva Vox veruju da će njihov sastav uspeti da ih sve podigne na noge. Hor nije sastav koji se tradicionalno viđa na ovakvim dešavanjima, ali Viva Vox tradicionalnog hora. Ovi momci i devojke samo svojim glasovima proizvode sve zvuke koje stvara jedan bend, ali i veselu, zapaljivu atmosferu svirke. Na njihovom nastupu na maskenbalu možete da očekujete da ćete čuti pesme Queen-a, Rammstein-a, SOAD-a, Prodigy-a…

"Oduševljeni smo što ćemo pevati pred publikom koja je navikla na dobru svirku, i koja očekuje sjajan provod! Sigurni smo da ih nećemo razočarati, i da ćemo svi zajedno napraviti odličnu žurku. Možda zvuči čudno, ali ako ne verujete da i hor može da napravi pravu atmosferu za jedan rok festival, moraćete da dođete u KST i da se sami uverite da je i to moguće!", izjavio je Dejan, jedan od pevača hora Viva Vox.

 
 

KKN
KKN
 
 
KANDA KODŽA I NEBOJŠA:

Sa zadovoljstvom ponovo dolazimo u KST, klub u kome smo odsvirali neke od naših najlepših koncerata, kako na samim počecima delovanja grupe, tako I u protekloj deceniji. Posebno nam je drago što smo, nakon dva dosadašnja nastupa na maskenbalima održanim u učionicama, stigli i do glavne bine na najveselijoj studentskoj manifestaciji. Vidimo se tamo gde strahovi umiru!

 

Six Pack
Six Pack
 
 

SIX PACK:

Verovatno najluđi provod koji Srbija može da ponudi i sabije ga u samo jednu noć. Kreativna energija urbanog lica naše zemlje, hiljade predivnih mladih ljudi koji svojim maskama upravo obaraju ružnu masku neukusa koju nam već godinama na glavu nabijaju hiperprodukcijske folk institucije i najzad, za nas bendove – prelep osećaj zbog prisustva najvećem maskenbalu u regionu. Jer videti sa bine Betmena, Nindža kornjače i Frankeštajna u publici je zaista neizreciv osećaj!