Home

VESTI

Preko Facebooka na nastup Marka Nastića

No Comments Najave

Preko Facebooka na nastup Marka Nastića Naš najpoznatiji DJ i jedan od vodećih u jugoistočnoj Evropi, Marko Nastić, nastupiće u subotu 12. decembra u klubu „Amnesia” u Novom Sadu. Publiku očekuje njegov prepoznatljiv zvuk koji čine mešavina techna, minimala i housa, a na sajtu Facebook organizovano je nagradno glasanje za najbolju fotografiju ili video koje će pobednicima doneti karte za žurku.

Na zvaničnoj Facebook stranici događaja (Event) pod naslovom „Welcome to the world of Marko Nastić“ od četvrtka 19. novembra do ponedeljka 7. decembra biće otvoreno glasanje za najbolju fotografiju ili video čija je tema „Dobrodošli u svet Marka Nastića“. Zvanično glasanje se može pronaći i preko Facebook stranice „HAPPYNOVISAD Stage“ koja je navedena kao kreator događaja čiji je pun naslov „Welcome to the world of Marko Nastić“ .

Za učešće u glasanju neophodno je potvrditi svoj dolazak (Attending) na zvaničnoj Facebook stranici događaja „Welcome to the world of Marko Nastić“ . Svi učesnici glasanja u sekcijama „Photos“ ili „Videos“ mogu da postave (upload-uju) svoju fotografiju ili snimak koji prema njihovom mišljenju opisuje na najbolji način svet Marka Nastića.

 

Prve tri fotografije ili video snimka koji do ponedeljka 07. decembra sakupe najviše „Like“ oznaka od strane drugih članova osvojiće ulaznice za događaj u klubu „Amnesia“, i to sledećim redosledom: pobednik (tri ulaznice), drugo mesto (dve ulaznice) i trećeplasirani (jednu ulaznicu).
Kao podrška Marku Nastiću u klubu „Amnesia“ nastupiće Vladimir Aćić, Dee Face i Kicca.
 
Ulaznice za žurku mogu se nabaviti u Gigstix prodavnici u Pariskom magazinu u Novom Sadu, kao i putem sajta www. gigstix.com.
Cena ulaznica u pretprodaji je 390 dinara, dok će na veče žurke ulaznice koštati 590 dinara. 
 
 
Preko Facebooka na nastup Marka Nastića