Home

VESTI

Predstavljamo Vam fAbRiKu zAbAvE

No Comments Najave

Marco Carola @ Fabrika zabave

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novi event u nizu, pod nazivom "fAbRiKa zAbAvE", na kome 05. Juna nastupa Marco Carola, zajedno sa domaćom podrškom, Marko Nastić, Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Antrax & Alexander Ivković.

Za razliku od Dj-eva koji ne uspevaju da se otmu samo njima tipičnom groovu, ili onih drugih koji svoje mixeve pune hitovima svetskih top lista, Marca Carolu karakteriše nepredvidivost i iznad svega inovativnost.

Rođen je u Napulju, a obzirom da je odrastao po muzičkim studijima i noćnim klubovima nije prošlo puno vremena pre nego što je od lokalnog disco kluba kupio gramophone otpočevši karijeru lokalnog DJ-a. Uprkos tome što je mahom radio po klubovima gde se puštao Italo-house, njegovo interesovanje privukao je u to vreme novi muzički pokret u usponu – techno.

Zajedno sa istomišljenicima poput Gaetana Parisia, David Squillacea i Random Noiza, kao i klaberima željnim novog zvuka, Carola 1993. otpočinje sa muzičkom tranzicijom.

Italo-house je u to doba na izdisaju a obzirom na veliki spektar mogućnosti koje je techo nudio, Marco Carola počinje da razmišlja o sopstvenom studiu s ciljem da ostvari svoju viziju techno muzike. Ubrzo osniva i svoju etiketu, Design Music, pod kojom su i neka od izdanja Adam Beyera i famoznih Masters at Work.

 

 

 

Marco Carola @ Fabrika zabave

 

Nakon prvih gostovanja na Frankfurtskoj sceni ponude su postale brojne, pristižući iz svih krajeva sveta, a zadnjih par godina pokreće još par etiketa da bi nedavno postao član čuvene ekipe Minus Recordsa. Pod okriljem tehno zvuka kroz razne muzičke žanrove, uz visokokvalitetne inovativne standarde, Marco je uvek bio par koraka ispred svog vremena, kreirajući ekspanzivni techno kao presedan ostatku muzičke scene, u šta će svi posetioci Fabrike Zabave na Kolosu 05. juna moći i sami da se uvere.Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novu