Home

VESTI

Pozivamo vas na Junior series Vol.3

No Comments Najave

Pozivamo vas na Junior series Vol.3Na redu je treća žurka iz serijala "Junior series" u Kulturnom centru Grad. U prethodne dve, postavili smo sami sebi visoke ciljeve koje želimo da održimo.

Naredno okupljanje je zakazano za 27. decembar u Kulturnom centru "Grad", a nastupiće: Kristina Lalić, Nemanja Gođevac, Petar Suharev i Phulk D.

 

Muzički magazin Clubbing.rs, uz podršku organizacije muzičkih autora Srbije – SOKOJ i Kulturnog centra "Grad" nastavlja "Junior series" serijal žurki.

Ovo su eventi koje nikako ne smete propustiti, a svaki od njih će biti vrhunski audio/vizuelni doživljaj sa fenomenalnim DJevima, koji prate aktuelne muzičke trendove.

 

 

Junior series Vol.3 | Kulturni centar "GRAD"
27. decembar 2012. godine u 22h

 

LINE UP:

Kristina Lalić (Start Records / Rauschzeit)
www.facebook.com/kristinalalicofficial?fref=ts
www.soundcloud.com/kristinalalic
www.mixcloud.com/kristina/

Nemanja Gođevac (CrossFM)
www.soundcloud.com/nemanja-godjevac

Petar Suharev
www.facebook.com/officialpetarsuharev?fref=ts
www.soundcloud.com/djpetarsuharev

Phulk D

www.facebook.com/pages/Phulk-D/138182708921
www.soundcloud.com/phulkd

 

 

 Junior series Vol.3 | 27. decembar | KC "Grad"

Junior series Vol.3 | 27. decembar | KC "Grad"

 

 

KRISTINA LALIĆ (Start Records / Rauschzeit)

 

Kristina LalićKristina Lalić rođena je 1981. godine. Ubrzo se seli u grad Beograd iz Kanade. Od svog ranog uzrasta, muzika je bila njena ljubav i strast.

 

Odrastajući u muzičkoj porodici okružena različitim tipovima muzike, od klasike, roka, popa pa do housa, Kristina završila muzičku školu u klavirskom odseku, balet i pevanje u horu… OPŠIRNIJE

 

 

NEMANJA GOĐEVAC (CrossFM)

 

Nemanja Gođevac

Nemanja Gođevac je došao u dodir sa elektronskom muzikom tokom svog prvog boravka u Engleskoj kada je shvatio da je to njegova ljubav za ceo život.

 

Kao momak sa 16. godina je već imao radio emisije "Alter Ego" koje su trajale 6 sati i koje je sam uređivao. Potpuno obuzet fenomenom elektronske muzike… OPŠIRNIJE

 

 

PETAR SUHAREV

 

Petar ŠuharevPetar Suharev (1995) je DJ i producent iz Beograda (Srbija).Inspiracija za njegovo bavljenje muzikom su uspomene iz ranog detinjstva, kada je imao svega 6. godina, i sa svojim ocem slušao Kraftwerk i Jean Michael Jarre-a.

 

Najveći uticaj na njegov stil imali su Richie Hawtin, Marco Carola, Steve Lawler, Joris Voorn, Sebastien Leger, a u elektronsku muziku je ušao slušajuci… OPŠIRNIJE

 

 

PHULK D

 

Rasha Milicevic a.k.a Phulk D

Radovan Milićević, rođen 06.06.1990. godine, je srpski DJ i Producent. Krenuo je sa produkcijom da se bavi 2005. godine, pod pseudonimom "Rasha Milicevic", radeći Techno, Tech House i Deep House… 

 

Četiri godine kasnije počinje da radi Progressive House pod novim pseudonimom Phulk D. Za njegovo drugo izdanje dobija podršku od: Armin Van Buuren, Sander Kleinenberg, 16 Bit Lolitas… OPŠIRNIJE

 

 

 

 

 

{xtypo_rounded1}Obzirom da se koncept serijala "Junior series" zasniva na edukaciji i pružanju prilike neafirmisanim DJevima da nastupe, od sada će svaka žurka iz serijala "Junior series" imati svoj "mini" konkurs.

Konkurs će omogućiti DJ-evima da se prijave i konkurišu za svoj nastup. DJ-evi koji budu izabrani, dobiće priliku da nastupite na sledećoj žurci "Junior series". Svaka žurka će nastojati da prati jedan muzički pravac, da predstavi nekoliko muzičkih talenata, ali i obezbedi vrhunske domaće i strane DJ zvezde koji će na sebi svojstven način pokazati mladim ljudima svoje umeće. Pomenuti mladi ljudi će dobiti odličnu reklamu u Srbiji, ali i na teritoriji Balkana odakle dobijamo najviše poseta.{/xtypo_rounded1}

Podrška SOKOJ-a serijalu "Junior series"

 

{xtypo_rounded2}Sokoj štiti prava autora muzike, autora teksta, autora aranžmana muzike i drugih nosilaca autorskih prava na muzičkim delima svih žanrova. Sokoj – Organizacija muzičkih autora Srbije osnovana je 1950.godine. Najstarija je i do nedavno jedina organizacija za kolektivno ostvarivanje zaštite autorskih muzičkih i srodnih prava u našoj zemlji.

Sokoj štiti prava autora muzike, autora teksta, autora aranžmana muzike i drugih nosilaca autorskih prava na muzičkim delima svih žanrova. Sokoj zastupa, po osnovu njihovih punomoćja, preko 9.000 domaćih autora i nosilaca autorskih prava, a na osnovu 98 bilateralnih ugovora zaključenih sa inostranim autorskim društvima više od 2.000.000 inostranih autora.

Sokoj je danas organizovan po modelu savremenih evropskih organizacija za kolektivnu zaštitu autorskih prava. Svoju delatnost Sokoj obavlja na osnovu Zakona o autorskom i srodnim pravima (Službeni glasnik RS, broj 104/09, od 16.12.2009.). Rešenjem (br. 1119/10/2, od 30.04.2010. godine) Zavoda za intelektualnu svojinu obnovljena je dozvola Sokoja za obavljanje delatnosti ostvarivanja prava autora.

Delujući u kontinuitetu više od šezdeset godina Sokoj je, kao vodeća institucija u ovoj oblasti u regionu, odigrao ogromnu ulogu u uspostavljanju i razvijanju sistema autorsko-pravne zaštite, borbi za bolji materijalni položaj domaćih muzičkih autora, zaštiti prava inostranih autora, kao i promociji nacionalnih kulturnih vrednosti.

U želji da pomogne razvoj mladih DJeva iz Srbije, organizacija muzičkih autora Srbije – Sokoj – podržala je serijal žurki "Junior series".

Više o organizaciji muzičkih autora Srbije – Sokoj možete pročitati na zvaničnom sajtu www.sokoj.rs{/xtypo_rounded2}

 

 

 

Podrška serijala "Junior series"