Home

VESTI

Popusti se! na Belgrade Foam Fest-u

No Comments Najave

Evropska Kartica za Mlade, za sve d0 30teOrganizacija Euro<26 i Free Management, organizator Belgrade Foam Fest sklopili su ugovor o saradnji po kome će, izmedju ostalog,  korisnici Evropske Kartice za Mlade Euro<26 moći da, do karata za Belgrade Foam Fest, dođu pod povoljnijim uslovima.

 

Korisnici Euro<26 moći ce da prilikom kupovine karata za Belgrade Foam Fest ostvare popust od 250 dinara po karti. Svakom članu omogućeno je da  na osnovu prilozene kartice kupi do 4 karte sa popustom od 250 dinara.

 

Karte sa popustom, članovi  Euro<26 ,  mogu da kupe u korisničkom servisu u Beogradu, ulica Beogradska 23.

 

Evropska Kartica za Mlade, Euro<26 je projekat razvijen pod pokroviteljstvom Saveta Evrope sa ciljem da se kroz mrežu benefita, mladima omoguće povoljniji uslovi za, edukaciju, putovanje, kupovinu, zabavu…

 

Euro26, sada do 30te


Za izdavanje Evropske Kartice za Mlade potrebna je

jedna fotografija velicine kao za ličnu kartu,

lična karta na uvid

900 dinara za godišnju članarinu

a mogu je imati svi koji su mladji od 30godina.

Korisnici Euro<26 kartice osigurani su kod uniqa osiguranja i mogu
koristiti mnoštvo popust od kojih su najatraktivniji: Mc Donalds sa besplatnim proizvodom uz kupon i veliki obrok, Springfield koji odobrava  15% popusta, National Geographic  10% na pretplatu, Red Shoes sa 20% na hranu, pice i sportske terene, Aqua Ski  10%, Pizza Hut 10%, Arena No1 20-30%, Sport Caffe 10%

 

U mreži popusta Euro<26 nalaze se jos pozorišta, autobuski prevoznici,  sportski centri, muzeji, knjižare, hoteli (hosteli) i brojne kulturne institucije.

 

Detaljan spisak popusta možete pogledati na sajtu
www.popustise.com
www.euro26.rs