Home

VESTI

Podeljne ulaznice za Dave Clarke [at] Kolos

No Comments Najave

Dave Clarke at Brod Kolos / 09.05.

Dok flertujue sa mainstreamom i undergoundom, baron techno muzike, DJ Dave Clark, naoruzan zadivljujucom tehnikom, jakim gruvom i melodijama, ponosno nosi titulu najboljeg svetskog virtouza za gramofonima. Mracan i energican. Njegovo izvanredno umece mixovanja, savrsena fuzija techna, electra, ghetto-teka i hip-hopa, su upravo ono sto ga cine brojem jedan. Vec dvadeset godina unazad!

Tvorac neprikosnovenog albuma „Devil’s Advocate“, zivi za muziku i sve ove godine se sebicno drzi svoje prkosne izjave, "I may be established but I'll never be establishment.

 

Clubbing.rs Vas u saradnji sa organizatorima vodi na ovaj event. Podelili smo 3×2 ulaznice. Dobitnici nagrada su već obavešteni putem emaila o načinu preuzimanja svojih karata. Želimo Vam vrhunski provod!

 

“Zombie Nation”, nemacki techno i electro projekat iza kojeg se krije produkcijski mastermind, Dj John Starlight, na put uspeha krenuo je sa albumom “Leichenschmaus” koji je izdat za prestizan muzicki label Dj Hella, “International DeeJay Gigolo Records”. Za razliku od vecine Dj-eva, ZN na stageu koristi mnogo muzickog hardwera, njegov glavni instrument je Akai MPC 4000 muzicki sekvencer koji koristi u kombinaciji sa mixetom i efektorima. Ovaj lucidni Nemac, napravio je pravi bum na svetskoj elektronskoj muzickoj sceni neprikosnovenim klupskim hitom, „Kernkraft 400“, koji je u svom stilu intrigantno opisao kao „cudoviste“,

"I created a Monster, it developed a life of it's own."

 

 

DaveClark [at] Brod Kolos / 09.05.

 

pretprodaja karata: Bilet servis, IPS prodavnice

promo cena karata do petka, 1. maja: 600 din.

 

 

 

 

Clubbing.rs