Home

VESTI

Podeljene ulaznice za Krome Angels!

No Comments Najave

BTM |   27. MART | Brod KOLOSMuzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa izdavačkom kućom Ultra Groove Records, je nagradila 3 naša posetioca ulaznicama za večerašnji spektakl na brodu Kolos. Večeras nastupaju Krome Angles.

 

Ova manifestacija prikazuje i podržava kreativne i inovativne tendencije u oblasti umetničke produkcije, audio i video dizajna, kao i novi vid interakcije sa publikom kroz umetnost.

 

Zahvaljujući manifestaciji ovog tipa, Beogradskoj publici biće predstavljeni najeminentniji producenti elektronske muzike, koji izvode autentičan performans, mistično krijući svoj identitet pod maskama. Novi vid zabave, na kojoj publika ima šansu da izrazi sopstvenu kreativnost, stvarajući na taj način jedan moderan, karnevalski ambijent.

 

Tri godine nakon njegovog pokretanja, projekat "Behind The Mask" je učvrstio svoje mesto među godišnjim gradskim manifestacijama i uspeo je za sebe da veže određenu publiku, koja je otvorena, spremna za inovacije koju pruža ovakav događaj.

 

 

BTM |   27. MART | Brod KOLOS

BTM | 27. MART | Brod KOLOS

 

 

ATTRACTIONS & PERFORMANCES
 
What is hiding Behind The Mask?
Sinergija koju ste već imali prilike da doživite sa Krome Angles-ima, ovog puta je dopunjena sa još dve umetničke forme: performing artom i kapuerom. Muzika evoluira i prodire u nove čulne modalitete, a Behind The Mask zajedno sa Alternacijom, daje vam priliku da gledate ono što ste ranije samo slušali! Fuzijom raznih sadršaja, koje će nam naši gosti predstaviti, zabava poprima sofisticiran karakter. Doprinos Kapuere je u kombinaciji borilačkih veština, koja rezultuje snažnim estetskim doživljajem. Alternacija diktira tempo zabave u smeru gotovo akrobatskog prizora, promovišući umetnike iz različitih sfera modernog plesa. Krajnji produkt ove inicijative je sinestezija, koja vama kao gostima, menja definiciju i doživljaj zabave. Vreme je da se malo bolje zagledamo u zvuk!
 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=UIlSmjvc2wk|width=450|height=364{/mgmediabot2} 

 

 

ALTERNACIJA (Novi Sad, Srbija)
Alternacija je organizacija sa sedištem u Novom Sadu, koja je uvek u koraku sa modnim trendovima u okvirima moderne scenske umetnosti. AlterPerformeri su kreativna trupa, prepoznatljiva po svojim avangardnim kostimima, šminci, ekstravagantnim frizurama, kao i po nastupima u kojima izvode akrobacije na štulama i igre sa vatrom. Pripremite se za spektakl koji oduzima dah!!!
 

MASTERS OF CAPOEIRA
www.capoeira-srbija.com
 
Kapuera je Afro – Brazilska umetnička forma, koja kombinuje elemente borilačkih veština, muzike i igre, koja se kreće od sporih, ka veoma brzim ritmovima. Prozvani su najbolji među najboljima, profesor Kašanin Dušan i učenici, da oprobaju svoje veštine uz najmoderniju elekronsku dens muziku.