Home

VESTI

Počinje sezona Monsuna u Beogradu!

No Comments Najave

Počinje sezona Monsuna u Beogradu!MONSUN – novi klub u gradu! Počinje sezona Monsuna u Beogradu! U toku predstojeće zimske sezone, najveće klubske promene prognoziraju se u Savamali.

 

Moćan zvuk, pojačan gruvom harizmatičnih domaćih DJ-eva i čestih gostiju sa svetske scene, ali i velikim izborom pića, biće praćen neočekivanom profesionalnošću osoblja. Vrtlog žestine, točenog piva i koktela izlaziće iz šanka brzinom od 0,5 sekundi po naručenoj turi.
  

Neprijatnosti i smrzavanje u redu, dok čekate da uđete, ovog puta će izostati. Umesto toga, na vratima Vas očekuje mestimično prijatno obezbeđenje praćeno promenljivim raspoloženjem. Neočekivano za ovo doba godine, ali i mogućnost disanja u klubu biće zagarantovana. Oblaci dima, ispunjeni velikom koncentracijom znoja, očekuju se u većini beogradskih klubova, ali nikako  u Monsunu. Najveća očekivana poseta iznosiće 700 ljudi u trenutku, sa pretežno konstantnim rastom euforije.

 

 

 Počinje sezona Monsuna u Beogradu!

Počinje sezona Monsuna u Beogradu!

 

 

Monsun očekujte tri puta nedeljno – četvrtkom, petkom i subotom na adresi Travnička 3.

 

Početak, do sada nezabeleženog rasta kvaliteta provoda, zakazan je za 27. novembar 2014. Sutrašnji dan, najverovatnije će biti  ispunjen odmaranjem. Moguća glavobolja.

Očekujemo Vas u MONSUNU.