Home

VESTI

Plastic&Mint / Season Opening

No Comments Najave

Plastic&Mint / Season OpeningUgao Takovske i Dalmatinske ponovo je polazna i krajnja tačka noćnog života Beograda.

Oba kluba su dobili nove svetlosne efekte koji će pratiti najopskurniji mainstream i opsteprihvatiljivi underground zvuk.

Sinoć, prve večeri otvaranja,osim neverovatne gužve na uslasku u klub, atmosfera u samom klubu je bila vrhunska. Iako je naš pik uvek Mint, bilo je zaista teško provući se 🙂 ali je definitivno vredelo pojaviti se prve večeri.

 

Očekujemo večeras još veći party, sa još zanimljivijim ljudima i naravno da zatvorimo klub 🙂 c u

 

„I am Plastic“, slogan predstojeće sezone, ukazuje na to da uspeh čine lokacija, izgled kluba, mnoge stvari na koje može da se utiče ili ne, ali da je najosnovniji činilac kluba Plastic svaka osoba u njemu. Muzički program trebalo bi da zadovolji različite zahteve publike i povuče liniju između Plastica i Minta.

House i R’n’B zvuk biće osnova u “velikom klubu”, a za DJ pultom ce se smenjivati Ike, Prema, Me-High-Low i Fuckin Blue, kao i DJ Pop, Mirko i Meex…

Plastic&Mint / Season Opening
 
 
Zbog uspeha večeri sa latino ritmovima tokom letnje sezone, salsu ćemo plesati i tokom zime a spremamo i do sada neviđene tematske večeri.

Mint podrazumeva probirljiviju garnituru posetilaca, onih koji vole neposredniji i ušuškaniji provod. Minibar DJ-evi (Coba, Dača, Petko), Brka, Andre, Necone i Side 1, Balanso ( Jazzmate i Milić), Be Good, Banana Rave, Akioki… održaće Mint gradskim utočištem, gde će se tokom noći i jutara slušati disco, soul, funk, progressive house, drum…

Pozvali smo i svetski priznate i aktuelne DJ-eve i muzičare da nam predstave svoje projekte:

Jazzanova (22.10.),
The Pipettes (6.11.),
Hercules and Love Affair (12.11.),
Killa Kela (26.11.) ,

Plastic kao simbol beogradskog klabinga, ljudi kao simbol ovog kluba.