Home

VESTI

Pill & Dansmore i Manton u DOT-u

No Comments Najave

Pill & Dansmore i Manton u DOT-uU četvrtak 02. novembra u klubu DOT di džej i produkcijiski duo Phill & Dansmore zavrteće  svoj novi zvuk zajedno sa još jednim predstavnikom mlađe generacije domaće elektronske scene Mantonom.
 
Ovaj duo se kvalitetnim di-džejingom i izvanrednom produkcijom vrlo brzo izdvojio na elektronskoj muzičkoj sceni u Srbiji.

  

Pored toga što imaju jedinstven izbor pesama koje majstorski slažu u svojim setovima koji su svaki put drugačiji, Phill & Dansmore poseduju i neverovatnu energiju koju nesebično dele sa publikom što atmosferu uvek i bez izuzetaka dovodi do tačke usijanja.

 

 

 Pill & Dansmore i Manton u DOT-u

Pill & Dansmore i Manton u DOT-u

 

 

Manton je strastveni di-džej koji je svoju producentsku karijeru započeo krajem 2014. godine pod pseudonimom Mark Anotine, a već do sada su njegov rad su podržali Sam Paganini, UMEK, David Morales, Lisa Lashes, Was Worx i drugi. Karakterišu ga posebnost, originalnost i jedinstven stil i kada je u pitanju di-džejing i kada je u pitanju produkcija. Ove godine slušali smo ga i na Urban Bug Stageu na Exitu.

Lineup
Phill & Dansmore
Manton