Home

VESTI

Paul van Dyk stiže uz „Veliki prasak“ u Beograd!

No Comments Najave

Paul van Dyk stiže uz „Veliki prasak“ u Beograd!

Događaj koji su mnogi nestrpljivo iščekivali, XI Beck’sperience održaće se u subotu, 2. aprila u Belexpocentru i dovesti nam čuvenog Paul van Dyk-a po prvi put u Srbiju.

Novi album „Evolution“ i premijerno nova produkcija su samo jedan od razloga da nikako ne propustite gostovanja najpoznatijeg nemačkog DJ. U sklopu produkcije koja stiže na Beck’sperience prvi put ćemo moći da vidimo i doživimo „Veliki prasak“.

„Sve počinje sa „Big bang-om“, nakon čega putujemo kroz vreme i pratimo evoluciju svemira sa stvaranjem planeta i zvezda. Jako sam ponosan na novu produkciju i verujem da će se svideti publici u Beogradu. Čuo sam dosta pozitivnih stvari o ljudima u Srbiji i njihovoj posebnoj energiji“, najavljuje Paul van Dyk.

Sa njim nam stiže i italijanski DJ Giuseppe Ottaviani, kojeg je otkrio upravo PvD pre nekih desetak godina. Od tada je Ottaviani dosta napredovao, osvojio nekoliko prestižnih nagrada i svojim kvalitetnim nastupima zaslužio da se nađe na XI Beck’sperience-u.

Upravo će Ottaviani prvi nastupiti u Belexpocentru, nakon njega stiže zvezda večeri Paul van Dyk, da bi do ranih jutarnjih sati Beck’sperience upotpunio jedan od najboljih domaćih DJ-eva Marko Milosavljević.

 

 

 Paul van Dyk

Paul van Dyk

 

Iznenađenjima nije kraj!

Besplatna vožnja za posetioce XI Beck’sperience-a

U okviru akcije „Kad pijem – ne vozim!“, Apatinska pivara nastavlja saradnju sa Beogradskim taksijem i svim posetiocima XI Beck’sperience-a, obezbeđuje besplatan i prevoz sa popustom. Uz pokazanu ulaznicu, u noći XI Beck’sperience-a, 02. aprila, svi posetioci imaju besplatnu vožnju u intervalu od 21h do 23h od taksi stanice na Trgu Republike, do Belexpocentra. Popust od 50%, obezbeđen je za sve posetioce Beck’sperience-a koji vožnju Beogradskim taksijem, ka i od Belexpocentra,  budu naručili telefonom.

 

 

 Paul van Dyk

Paul van Dyk

 

Prva dva ovogodišnja Beck'sperience-a najavljuju bogatu sezonu za ljubitelje kvalitetnog elektronskog zvuka.  Svetska DJ imena poput Paul van Dyk-a, Erica Prydza, Sandera Kleinenberga i Sebjaka, jasna su potvrda da Beck’sperience nastavlja svoju tradiciju dovođenja vrhunskih imena iz sveta elektronske i klupske muzike.

Beck’sperience sezona 2011. se nastavlja!

 

Ulaznice za prolećni Beck’sperience sa Paul van Dyk-om mogu se naći po ceni od 1900 dinara na prodajnim mestima Bilet Servisa, Card Service-a, Eventim-a, Doma Omladine i Gigstix-a (Novi Sad).