Home

VESTI

PartyClips.Net promo party

No Comments Najave

PartyClips.Net promo partyDragi prijatelji, proslavljamo drugi rođendan serijom žurki. Prva slavljenička destinacija je klub Compressor u Novom Sadu. Ulaz je, naravno, besplatan. Dobru zabavu 5. marta garantuju Alex Monster, Miloš Župac, Lesha, Peyya, kao i vesela ekipa partyclips.net portala.

U narednim nedeljama možete očekivati više informacija o mestu održavanja i ekipi koja će se naći za DJ pultom, za naše sledeće slavljeničke destinacije u Beogradu i Nišu.

 

Partyclips.net je jedinstveni portal u Srbiji osnovan 15. maja 2009. godine. Primarna oblast interesovanja je prezentacija video klipova ali i pregled alternativnih kulturnih dešavanja u Srbiji i regionu. Na ovom portalu možete čitati, slušati i gledati vesti, izveštaje, žurke, koncerte, pratiti kalendar kulturnih dešavanja, preuzimati besplatno DJ mikseve, itd.

Portal se svakodnevno ažurira recenzijama albuma i singlova iz svih vrsta muzike, tako da imate mogućnost da budete maksimalno informisani o svetu alternativne muzike i kulture. Nakon jedne godine rada, portal partyclips.net nominovan je septembra 2010. godine za najbolji muzički portal u jugo-istočnoj Evropi na SeeMe konferenciji.

 

 

PartyClips.Net promo party
PartyClips.Net promo party

Ovo je priika da se zahvalimo prijateljima, saradnicima, agencijama i muzičkim udruženjima na ukazanom poverenju i podršci, u nadi da će se naša saradnja i druženje nastaviti za još dugo godina.

Vidimo se u Novom Sadu…
Club Compressor, Novi Sad, subota 5. mart

Line up:
Alex Monster | Reflux | Substudio Records, female:pressure / BG
Miloš Župac / Partyclips.net
Lesha / TechnoSoul / NS
Peyya / Italo Business Records, Get High Music / KŠ

Ulaz je besplatan.