Home

VESTI

Ovde ćemo slušati elektroniku ovog leta!

No Comments Najave

Ovde ćemo slušati elektroniku ovog leta!Ovog leta će se 2000 ljudi okupljati svake nedelje na potpuno novoj klabing destinaciji u Savamali. Čekaju vas open air žurke elektronske muzike i to za samo 200 dinara!

    

Ako volite opuštenu atmosferu, drugačije žurke na kojima ćete videti i iskusiti različite sadržaje i ako slušate bilo koju vrstu elektronske muzike, ne smete sebi dozvoliti da propustite događaje Banging Summer Arene.
   

Ova jedinstvena party destinacija kreirana od strane najboljeg party brenda u Srbiji – Belgrade Banging, će ovog leta predstaviti žurke na kojima će se slušati mnogi žanrovi elektronske muzike od kojih izdvajamo: Techno, Dubstep, EDM, Trap, Deep House, Tech House, R'n'B, Hip-Hop.

U kulturnom i istorijskom centru Beograda – Savamali, u Mostarskoj ulici broj 5, otvara se nova vrela klabing destinacija: Banging Summer Arena, egzotični open air prostor koji će svakog vikenda okupljati 2000 gladijatora i ljubitelja elektronske muzike. Belgrade Banging sa sloganom “Only for electronic music gladiators” poziva sve da se priključe gladijatorskoj borbi za ujedinjenu, bolju i jaču scenu elektronske muzike u Srbiji.

 

 

 Ovde ćemo slušati elektroniku ovog leta!

Ovde ćemo slušati elektroniku ovog leta!

 

 

Energija koja se može osetiti samo u ovom delu grada će biti magnet i epicentar noćnog života, kulture i zabave u Beogradu. Imaćete priliku da čujete brojne domaće di-džejeve i vidite najrazličitije vrste plesnih performansa. Bićete svedok nedeljnih mini festivala. 

 

Veliko otvaranje Arene je zakazano za 12. jun sa početkom u 23h. Kao što smo već napomenuli, ulaz će koštati 200 dinara, a posle 01h 300 dinara. Cene pića će se kretati između 200 i 450 dinara.

Belgrade Banging je postao jedna od najpopularnijih destinacija za noćni život u Beograd zbog svojih kreativnih i inovativnih žurki, kakve do sada nismo viđali. Tome svedoči i događaji na kojima su nastupale svetske di-džej zvezde, a kako je to izgledalo možete pogledati na sledećem videu u nastavku:

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=8aorhE2EO3c|width=450|height=364{/mgmediabot2}

The Book of 2015 Chapter II: We Are From The Future (Aftermovie)

 

 

Facebook www.facebook.com/BelgradeBanging/events

Twitter – @belgradebanging

www.belgradebanging.rs