Home

VESTI

Otvaranje druge sezone Vandalism-a

No Comments Najave

Otvaranje druge sezone Vandalism-aVeć svima dobro poznat brend, VANDALISM će u četvrtak 27. oktobra zvanično otvoriti svoju drugu sezonu u beogradskom klubu DOT (Francuska 6).

  

Povodom velikog otvaranja novog serijala EDM žurki sa akcentom na Progressive House, Future House, Trap, koje su ostavile dubok trag u srcima ljubitelja festivalske muzike, vandalism tim je spremio mnoštvo iznenađenja.
   

Pored fenomenalnog line up-a koji čine čak četiri DJa, ovo veče će ostati zapamćeno i po mnoštvu vizuelnih efekata poput Co2 I konfeta u blago izmenjenom enterijeru kluba DOT.  

 

Za DJ Pultom će  se pored rezidenta Vandal Steve-a naći po prvi put TML I Sasha Agressor, a potom naravno i Cavin Viviano.

Cena karte u pretprodaji iznosi 200 RSD dok će na ulazu biti 250 RSD. Informacije I rezervacije na broj 062 15 222 10 ili putem stranice (Belgrade Vandalism).

Vrata se otvaraju u 23h. Molimo sve koji nisu obezbedili sebi ulaznicu u pretprodaji da dođu što ranije kako bismo izbegli gužvu na ulazu.

 

 

 Upisi opis malim slovima koristeci italic

Otvaranje druge sezone Vandalism-a

 

 

Šta je Belgrade Vandalism?
Belgrade Vandalism je party brand sa idejom da priušti kvalitetan provod svim ljubiteljima EDM – a kroz promociju domaćih DJ – eva i producenata koji su ostvarili zapažene rezultate u svojoj karijeri.
 
Zašto EDM?
Kao akronim od Electronic Dance Music, EDM objedinjuje različite žanrove elektronske muzike kao što su House, Progressive, Electro, Dubstep , Trap itd. Neki od najvećih svetskih muzičkih festivala kao Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Electric Daisy Carnival i mnogi drugi su bazirani iskljucivo na EDM-u. Svakako nešto što beogradskom noćnom životu nedostaje!