Home

VESTI

Open Air Techno maraton: Chris Chambers, Rejv Olupine & Friends

No Comments Najave

Open Air Techno maraton: Chris Chambers, Rejv Olupine & FriendsS’obzirom da je event u maju pomeren zbog katastrofalnih poplava “Rejv Olupine” je odlučio da opravdano napravi show! Žurka će trajati 12 sati.

  

Do jutra u bašti KPTMa koja je potpuno renovirana muzika će se vrteti na CD Playerima a kada krene da sviće prebacujemo se u unutrašnji prostor kluba gde će se peglati retro vinyl setovi, shodno after partiju ali bašta ostaje u funkciji za one koji vole da čiliraju na Suncu. Chris Chambers će ima 2 seta, jedan u toku noći i drugi za vreme aftera. “Rejv Olupine” je za ovaj događaj pozvao u goste ortake Čedu, Luku I Miloša Vujovića kako bi svi od ovih 12 sati napravili Techno Spektakl !
 

“REJV OLUPINE“ predstavlja celu ideju nekadašnjih dobrih žurki, kvalitetna muzika, deljenje ludački pozitivne energije na dance floor-u i vrhunsko zezanje.

Oni puštaju masan tech house, funky i hardgroove zvuk sa uvek provučenim oldschool technom. Iza ovog naziva stoje Sale i Marko, do sada anonimni dvojac koji je odlučio da uozbilji malo stvari i celu priču podigne na viši nivo od samo hobija. Ideja “REJV OLUPINE“ je da okupi stare, možda zaboravljene klabere i povrati taj duh dobrih zabava.

Posle par više nego uspešnih žurki, REJV OLUPINE sigurno idu ka ostvarenju svog cilja I ozbiljno daju gas da bi definitivno vratili HARDGROOVE na domaću scenu i u narednim mesecima dovode trenutno najaktivnija imena produkcije i DJinga u svetu.

Za prvi strani buking su izabrali Chris Chembersa, dobro poznatog producenta i DJa hardgroove scene koji dolazi iz Hrvatske. Chris Chambers je harizmatičan DJ / producent rođen 1987. godina u Hrvatskoj koji 2000. godine inspirisan veštinama vrsnih Djeva Umek, Dave Clarke i Jeff Mills-a, on započinje svoje muzičko putovanje. Svoju karijeru započinje diplomiravši mastering i audio inženjering. Pod tadašnjim uticajem DJeva kao što su Valentino Kanzyani ,Filterheadz ,Marko Nastić and Marco Bailey, Chris probija svoj put napred koristeći karakterističan Old School stil uklopljen sa dodirom modernog, što čini njegov stil drugačijim od ostalih.

 

 

 Open Air Techno maraton: Chris Chambers, Rejv Olupine & Friends

Open Air Techno maraton: Chris Chambers, Rejv Olupine & Friends

 

 

Njegova muzička edukacija je definitivno potvrđena kada je za produkciju počeo da dobija pozitivne kritike od zvezda svetske elektronske scene među kojima su i Cristian Varela, Paul Langley, Pedro Delgardo, Boriqua Tribez, Preach, Kobbe… Početkom 2011. godine Chris otvara svju izdavačku kuću „Phunkation“ koja vremenom postaje vodeća u funky hardgroove techno zvuku. 2012. godine koja je bila jako teška za izdavačke kuće, Chris izdaje svoj prvi 12 inčni EP pod nazivom „Vynil srikes back“ za tada a i sada veoma jaku etiketu „Adult records“ koji je potpuno suprotan njegovom predhodnom EP-ju „Digi killed my vynil“.

Chris je do 2013. godine više puta bio na 1. mestu u svim velikim prodavnicama ploča, pojavio se na toliko mnogo čartova i track lista što dokazuje da je jedno od glavnih lica svetske hardgroove techno scene.

Cena karte na ulazu je 400 dinara tokom celog događaja.
Za devojke je ulaz besplatan do ponoći.

www.facebook.com/groups/rejvolupine/?fref=ts
www.soundcloud.com/loccohardgroove-1