Home

VESTI

Omaž legendarnom klubu “Bassmentt”, dolazi Adam Beyer

No Comments Najave

Omaž legendarnom klubu "Bassmentt", dolazi Adam BeyerU klubu „The Tube“ ovog vikenda (04.01-05.01) će se održati dve „Bassment weekend“ žurke na kojima će čak devet domaćih DJ-eva različitih generacija napraviti mali omaž ovom legendarnom beogradskom klubu.

   

To je inače samo malo zagrevanje za nastupe čuvenog Adam Beyer-a i „tate“ tech-house-a Terry Francis-a koji dolaze u januaru.
  

Prvog dana nastupiće Marko Milosavljević, Ewox, Tijana T, kao i Vlada Janjić. Drugog dana za DJ pult izlazi nešto starija ekipa u sastavu Saša Radosavljević Groovyman, Pookie, Peppe, Oysha i Aćim.  Oni će muzičkim putovanjem podsetiti na duh čuvenog kluba “Bassment” u Rajićevoj ulici, koji je početkom novog milenijuma stekao status kultnog mesta za klabere.

 

 

 Omaž legendarnom klubu "Bassmentt", dolazi Adam Beyer

Omaž legendarnom klubu "Bassmentt", dolazi Adam Beyer

 

 

„Bassment“ je nama svima, od DJ-eva pa do publike, na tih par sezona vratio onaj osećaj koji smo davno izgubili. Sve je nekako bilo na svom mestu – ljudi, trenutak i, pre svega, muzika. Tada smo bili ubeđeni da će potrajati, ali nas je vreme demantovalo. Kao i sve prave stvari u životu, cenimo ih više kad ih nema, ali ih nikako ne zaboravljamo. Ovo će biti lepa prilika da mašemo starim članskim kartama i prošetamo kroz neko bolje vreme – kaže Aćim, inače rezident takođe čuvenih Soul Food-a, Mondo-a i Underground-a.

 

 

Omaž legendarnom klubu "Bassmentt", dolazi Adam Beyer

Omaž legendarnom klubu "Bassmentt", dolazi Adam Beyer

 

 

Ulaz na obe žurke je slobodan. Inače, ovo je samo zagrevanje za program koji tek predstoji u januaru. Do kraja meseca dolazi čuveni Šveđanin Adam Beyer (25.01), zatim “tata” tech-house-a Terry Francis ( za Srpsku novu godinu 13.01), kao i  Oxia (18.01) i Darius Syrossian (11.01).