Home

VESTI

Objavljen line-up Sensation-a 2012

No Comments Najave

Objavljen line-up Sensation-a 2012 Sensation se vraća u Beograd 12. maja nakon veoma uspešne premijere održane prošle godine.

Beogradska arena pretvoriće se u “Innerspace” spiritualno muzičko iskustvo sa hiljadama ljudi iz regiona i celog sveta.

Biće noć za pamćenje sudeći po imenima DJ-eva koji će nastupiti: Mr. White, Fedde Le Grand, Dennis Ferrer, Daniel Sanchez & Juan Sanchez, Sunnery James & Ryan Marciano  i  Hardwell.

Mr. White

Sensation rezident sa belim licem koji uvek započinje zabavu i predstavlja publici novi zvuk karakterističan za ovogodišnju temu, “Innerspace”.

Njegov zvuk  doseže do korena haus muzike, a poznat je po tome što može da zagreje i najhladnokrvnije posetioce na podijumu za igru.

 

 

 MR. White

MR. White

 

 

Fed le Grand je, bez sumnje, jedan od najpoznatijih DJ –eva na svetu.

Njegov rad u studiju i na živim nastupima postaje deo legende.

Biografiju ovog holandskog umetnika obeležila je numera “Put Your Hands Up For Detroit” iz 2006, kada je Fed dostigao svetsku slavu.

Ta pesma bila je na prvom mestu u pet zemalja: Španiji, Rusiji, Finskoj, Bugarskoj i Velikoj Britaniji, u kojoj je jako teško proslaviti se ako se ne dolazi sa Ostrva.

Stigla su i  priznanja za najbolju andergraund haus numeru, najbolju elektronsku numeru, najboljeg mladog izvođača na IMDA i nagrada “Club Banger” godine na šestoj dodeli klupskih nagrada u Majamiju.

Njegove remikse tražili su brojni izvođači, među kojima su najveće zvezde na planeti: Robi Vilijams, Vil Aj em (Will.i.am), Madona  (za hit “Give It 2 Me”).
 

 

 Fed le Grand

Fed le Grand

 

 

Dennis Ferrer

Kada je klupska kuzika počela da ide u pravcu afro-hausa, Ferer se tu našao.

A  zatim, kada je počela da prihvata miks tehna i soula, Ferer je takođe bio tu, kao predvodnik pravca, sa svojim savršenim produkcijama muzike. 

Izleda da se elektronska muzika razvija sa razvojem Ferera. Nominovan je za nagradu Gremi za "Dennis Ferrer Objektivity Mix" numere koju je pevala Dajdo (Dido)  "Don't Believe In Love".

Od Ferrer-a se najbolje tek očekuje. Uz dubinsko znanje prošlosti i konstantni napredak ka budućnosti muzike, Ferrer ostaje jedan od najznačajnijih DJ-eva haus muzike, lider i inovator koji uživa u slici koju stvara, ali uvek pomerajući sopstvene granice.

 

 Dennis Ferrer

Dennis Ferrer

 

 

Daniel Sanchez & Juan Sanchez

Umetnici iz Amsterdama, španskog porekla, braća Daniel i Juan predstavljaju pravu strast na sceni.

Obojica imaju odlične solo karijere, uz brojne numere i nastupe širom sveta.

Kada se udruže na nastupima, pokrenu ceo podijum za igru u tek-haus zvuku.

 

 

 Daniel Sanchez

Daniel Sanchez

 

 

Sunnery James & Ryan Marciano

Holandska verzija Swedish House Mafia  – Sunnery James i Ryan Marciano su energični duo koji kombinuje najbolje vokale  sa brzim haus ritmom.

Čini se da njihov fanki haus i trajbal zvuci posebno oduševljavaju posetioce žurki.

 

 Juan Sanchez

Juan Sanchez

 

 

Ova dvojica najboljih prijatelja  postala su slavna širom sveta po svojoj energiji.

Do danas su radili na muzici za Sander Kleinenberg-a (‘This Is Our Night’), Cascade (‘Dynasty’), a njihov najnoviji remiks  urađen je za numeru Ferry Corsten-a (‘Ain’t No Stoppin’) koja je objavljena u januaru 2012.

 

 

 Sunnery James & Ryan Marciano

Sunnery James & Ryan Marciano

 

 

Hardwell je nagrađivani DJ, producent, menadžer, ljubitelj muzike, novo ime na DJMag Top 100 listi, a jedva ima 23 godine.

Postepeno je prerastao u lidera mlađe DJ generacije. Njegovi uzbudljivi i sveži nastupi osvojili su publiku širom sveta.

Na nastupima, Hardwell je uvek izuzetan, ističe se po svojim izvanrednim tehničkim veštinama, raznovrsnosti muzike, posebnom izgledu i ličnom pečatu.

Jedno je sigurno: ovaj novi izvođač će ostati još dugo na sceni.

 

 

 Hardwell

Hardwell

 

Ni ovogodišnja tema Sensation-a u Beogradu neće proći bez legendarnog nastupa Mc Gee-a, koji je oduševio posetioce prošle godine svojom neverovatnom energijom.

 

Regularna prodaja ulaznica moguća je na sajtovima www.sensation.com , tickets.rs i www.gigstix.com , kao i na svim Card Service i Gigstix prodajnim mestima.

Cena regularne ulaznice iznosi 7000 dinara  (pristup nivoima 100, 200 i 400), VIP Delux ulaznice koštaju 14.000 dinara, (pristup VIP klubu, VIP dekovima, nivoima 100, 200 i 400), a Sky Deluxe karte iznose 21.000 dinara i omogućavaju poseban ulaz, pristup ložama na nivou 300, kao i pristup nivoima 100, 200 i 400 (kontakt za naručivanje vip@insomnia-global.com ).