Home

VESTI

Nula Radio promo party @ Monsun

No Comments Najave

Nula Radio promo party @ MonsunNajslušaniji urbani radio u bivšoj SFRJ, Nula Radio iz Ljubljane “emitovaće svoj program uživo” u petak 22. aprila u klubu Monsun, a za najbolji funky zvuk pobrinuće se ekipa di-džejeva sa prostora bivše Jugoslavije koji su dali doprinos slušanosti ovog radija.
  

Naime, crni funky zvuk, funk, hip-hop, soul i jazz, koji je karakterističan za Nula Radio preselio se u većinu kafića, kancelarija i dnevnih soba čineći ovaj radio najaktuelnijom internet radio stanicom.
   

Sa željom da što više ljudi čuje ove frekvencije dobrog raspoloženja, u klubu Monsun biće organizovana promo žurka na dva stejdža.

 

Na glavnom stejdžu nastupiće Rebel B (Beograd), Zupany (Novi Sad), DJ Nula (Ljubljana) i Bocca (Zagreb), dok će za pultom vinyl stejdža biti Iron (Beograd), Funky Junkie (Niš) i Woo-D (Ljubljana).

 

 

 Nula Radio promo party @ Monsun

Nula Radio promo party @ Monsun

 

 

Ovi di-džejevi spremili su setove od kojih će podijum za ples da proključa, a pod parolom “crni je zvuk za svaki struk” pozivaju sve ljubitelje funky zvuka da im se pridruže u Monsunu ovog petka i uhvate frekvencije i dobre vibracije koje Nula Radio emituje.