Home

VESTI

Novogodišnji Katapult shop

No Comments Najave

Novogodišnji Katapult shopPero Art Centar  po prvi put pokreće jednomesečni festival pod nazivom  " Novogodišnji Katapult " koji će biti otvoren od 1. do 31. decembra  na drugom spratu popularnog šoping mola Delta City.
  
U duhu novogodišnje atmosfere, pravo je vreme da se odaberu pokloni, osveži garderober kao i kuća, a mesto na kom će posetioci moći to da učine je  ,,Novogodišnji Katapult’’ . Koncept  će obuhvatiti najrazličitiju ponudu jedinstvenih predmeta i garderobe. 
   

Posebnost ovog festival je u tome što se smenjuju najkreativniji dizajneri nakita, modnog asesoara i garderobe.

 

Osim modnih i dizajnerskih poslastica  biće predstavljena bogata ponuda antikviteta, dekoracija za kuću, satova, minijatura i drugih zanimljih stvari. Ova manifestacija je odlična prilika za sve one koji žele da obraduju svoje najbliže. Među izlagačima će se naći mnogobrojni dizajneri unikatnih predmeta, antikvitari ali i butici koji će imati bogat asortiman. Posetioci će moći da pronađu neodoljive poklone po povoljnim cenama , a koncept festivala je takav da svako može naći nešto za sebe. Posetioce i kupce će dočekivati sami dizajneri. Kupci će  će tokom festivala moći da se posavetuju sa stilistima i dizajnerima i o novogodišnjiim odevnim kombinacijama ali i dekoracijama prostora.

 

 

 Novogodišnji Katapult shop

Novogodišnji Katapult shop

 

 

Ovom prilikom Pero Art Centar i Delta City vas pozivaju da posetite ovu  zanimljivu manifestaciju i da se pripremite za predstojeće praznike .