Home

VESTI

Novi Sad Express with KC Grad

No Comments Najave

Novi Sad Express with KC GradGRAD, Evropski centar za kulturu i debatu je nastao je na inicijativu Kulturnog Fronta Beograd i Felix Meritis fondacije iz Amsterdama.

Stari magacin sagrađen je još daleke 1884. godine. Preuređen je u multifunkcionalni prostor sa mogućnošću organizovanja programa kao što su izložbe, koncerti, debate, predstave, konferencije i radionice. Ideja je bila da se što je moguće više sačuva atmosfera starog skladišta na obali reke Save uvođenjem samo onih najneophodnijih novina koji su potrebni za  funkcionisanje jednog kulturnog centra.

 

Vodimo Vas na Novi Sad Express with: Dee Face (Happynovisad, Novi Sad), DJ Gregor (AlterNacija, Novi Sad), Miloš Stojanovć (Electric Factory, Beograd)

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vas vodi na ovaj event. Delimo Vam 3×2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Novi Sad Express"

 

Novi Sad Express with KC Grad

 

 

 

Dee Face (Happynovisad, Novi Sad)
U svojoj dugogodišnjoj karijeri, koja i dalje ima uzlaznu putanju Dee Face je svoje numere puštao u mnogim klubovima u Srbiji i regionu. Delio je mix pult sa eminentnim svetskim dj-evima kao što su: Tiga, Umek, Sasha, John Digweed, Hernan Cattaneo, James Zabiela, Anja Schneider, Guy Gerber… Počeo je sa dj-ingom 1999. godine i bio je rezident u par novosadskih klubova. 2002. godine postaje suosnivač jedne od vodećih novosadskih organizacija Happynovisad, a 2003. godine priključuje se realizaciji EXIT festivala i do danas je uključen u realizaciju mnogih projekata koje organizuju EXIT i Happynovisad. Muzički pravci koji se mogu naći u njegovom setu su od house/a proetih mnml zvukom pa sve do smelih izleta u new rave vode.

DJ Gregor (AlterNacija, Novi Sad)
Goran Kezić je 1995. bio samo jedan od dečaka totalno opčinjenih kultnim novosadskim klubom Contrast i elektronskom muzikom. Od tad su prošle godine i godine klabingovanja, dok se u njegov ivot nisu upleli DJ Lale i Goya&Natasha, te je tako Goran, od tad poznatiji kao DJ Gregor, postao disk dokej. Njegovi DJ početci su blisko vezani za NS klub Avantgarde, gde je prvi put nastupio, da bi na kraju bio i rezident ovog popularnog mesta. Ubrzo je usledio nastup na Urban Bug stejdu na Exitu 07, gde je pult delio sa svim relevantnim domaćim DJ-evima. Na proleće 2008. se priključuje event organizaciji AlterNaciji, u kojoj i danas stvara. Rezident je subotnjih urki u kafiću Ritmo Latino – klupska RE:animacija. Njegov set karakterišu precizno probrane tech melodije, sa finim primesama deep-a.