Home

VESTI

Nicolas Jaar Live Band u Beogradu!

No Comments Najave

Nicolas Jaar Live Band u Beogradu!Najtraženiji elektronski koncertni spektakl 2012. dolazi krajem leta u Beograd.

    

Virtuozna mešavina improvizacije, semplova, pevanja i žive svirke učinila je da Nicolas Jaar i njegov prateći bend u mnogim relevantim izborima budu proglašeni za najbolji klupski nastup današnjice, a debitansko ostvarenje “Space Is Only Noise” za jedan od najboljih albuma 2011.

 

Melanholija, ritmovi, house, minimalizam, jazz, apstrakcije i još puno toga prepliću se sa takvim emocionalnim nabojem, da je taj lucidni i originalni miks teško zaboraviti kada ga jednom doživite uživo.

 

Od prvog zajedničkog nastupa početkom prošle godine na krovu njujorškog Standard hotela preko vodećih evropskih festivala prošlog i ovog leta, do rasprodatih koncerata u svetskim metropolama, Nicolas Jaar ne prestaje da svojom muzikom i nastupom izaziva totalnu fascinaciju, čak i retko doživljenu histeriju.

 

Veoma ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 1190 dinara dostupan je u online pretprodaji na sajtovima www.gigstix.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs kao i na blagajnama Doma omladine i Bilet centra. Redovna pretprodajna cena ulaznice biće 1490 dinara.

 

 

 Nicolas Jaar Live Band u Beogradu!

Nicolas Jaar Live Band u Beogradu!