Home

VESTI

Nežni Dalibor i Kišobran u klubu Gun

No Comments Najave

Nežni Dalibor i Kišobran u klubu GunOd kako ih je prvi put čula uživo Kišobran ekipa je želela da radi kao podrška bendu Nežni Dalibor. Najzad, prilika za to se i ukazala u novom klubu "Gun"!

 

Nežni Dalibor je indi-rok bend, jedan od najznačajnijih predstavnika Nove srpske scene.

 

Kišobran žurka je indie-rock-rave-electro žurka. U okviru promotivnih žurki Kišobran se otvara i u novom klubu “Gun”.

 

Povodom izlaska poslednjeg albuma Nežnog Dalibora rečeno je: „Gotovo 400 ljudi se moglo uveriti da pop muzika na srpskom jeziku i dalje ima smisla, ali i da su na pomolu tektonske promene na domaćoj muzičkoj sceni“, što je vremenom i dokazano."

 

Ovog puta sa malo kasnijim startom Kišobran ostaje u klubu dok se ne ispuca sve. Sve muzičke želje i ideje. Spoj đuskave elektronike sa snagom indi-roka je ono zbog čega atmosfera pod Kišobranom postaje znojava.

 

Uvek svež repertoar, sa osvrtom na engleske, nemačke, francuske i naročito srpske topliste pun je pesama za skakanje, plesanje, nazdravljanje, pevanje, sevdah i šutku. Trenutno na vrhu Kišobran plejliste su: Does It Offend You, Yeah?; Klaxons; Gossip; The Hives; Two Door Cinema Club; Simian Mobile Disco; Petrol; Inje; Foals; Vampire Weekend; Yeasayer; Whitest Boy Alive;

 

 

 Program kluba Gun

Program kluba Gun