Home

VESTI

Nešto drugačije ovog vikenda u The End-u!

No Comments Najave

Nešto drugačije ovog vikenda u The End-u!Nastavlja se serija novih gostovanja u klubu The End sa novim imenima koja sve više talasaju na klupskoj sceni.

  

Za program ovog vikend novosadska oaza underground tech house i house zvuka je angažovala imena vredna pažnje. U petak direktno iz Mađaraske za mix pult staje Daniel Meister.

  

   

Momak koji u poslednjih nekoliko godina je izdao zapažena izdanja na etiketama kao što su Innocent Music, Baile Music, Noexcuse, Lemon-aid, Weird i mnogim drugim. U svom jednistvenom blendu između deep i tech house zvuka Daniel Meister je dobio podršku svojih zemljaka kao što su Jay Lumen, Belocca, Snake Sedrick aka. Son-Tec i čak live act artista kao što su Badgirls. Daniel je već gostovao u Srbiji par puta, od kojih je ostao zabeležn set na Beach Fest-u u Apatinu.

Kada smo kod Apatina, tu je kao podška Strahinja Spremo. Momak koji su uticaj deep/tech i minimal house-a odveli ka korenima ritma gde groove drži sirovo i bezkompromisno. U svojoj jedinstvenoj selekciji kombinuje različite tehnike miksanja – održavajući zvučnu dinamiku intezivnom za noge klabera.

 

 

 Nešto drugačije ovog vikenda u The End-u!

Nešto drugačije ovog vikenda u The End-u!

 

 

Kako mađiočari na kraju svoje predstave kažu “taaa-daaa”, tako ćemo mi za kraj ovog jakog petka reći To-Da. U pitanju je Igor Todić, momak koji je uz klasično školovanje za muziku produbio slušanjem shrack borbi i razni rap matrica. Zanimljiv i jedinstven domaći talenat se okreni takođe ka minimal-tech žanru koji je veoma šarenolik i koji ne treba da vas iznenadi ako se tu provuče po koji bezobrazan vokal, sa još bezobraznijim bass linijama. Ulaz za ovaj događaj je 300 RSD i karte možete kupiti samo na ulazu.

 

 

 Nešto drugačije ovog vikenda u The End-u!

Nešto drugačije ovog vikenda u The End-u!

 

 

Subota je u znaku proverene rezident kombinacije Dachony / Misha. Dachony kao član Wet Dreams ekipe koja predstavlja jedan od vodećih party brendova u Novom Sadu svakako zna kako lokalna publika diše, dok sa druge strane Misha kao organizator, DJ i promoter noćnog života u Novom Sadu uvek ima šta da ponudi iz svog tridesetogodišnjeg iskustva, kako mlađim, tako i starijim klaberima. Subota je u znaku proverene house, tech house, progressive i čak afro kombinacije koja koketira sa svim klupskim žanrovima.

The End @Facebook
Daniel Meister (HU) @ The End Facebook Event
Misha & Dachony @ The End Facebook Event