Home

VESTI

Nastić, Milićević i Milosavljević u klubu “Tube“

No Comments Najave

Nastić, Milićević i Milosavljević u klubu “Tube“Uigrani trio Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević će se ponovo okupiti za istim gramofonima u petak na drugoj “Disco Hell” žurci u klubu “Tube”.

Ovaj nastup će sigurno predstavljati svojevrsnu vožnju od od dip hausa, preko hausa, do tehna a očekuje se da će sva trojica raditi “back to back” set, koji su već nekoliko puta izvodili od kad su sa ovim stilom probili led na prošlogodišnjem “Exit” festivalu.

 

Dan kasnije nastupaju prekaljeni borci za disko pravdu Pepe i Puki, koji će predstaviti i po koje iznenađenje uz svoj standarni softicirani disko haus. Ulaz u petak je slobodan do jedan sat posle ponoći, dok će se kasnije plaćati 200 dinara. U subotu je besplatan ulaz.

 

 

 Marko Nastić

Marko Nastić

 

 

KRATKI INTERVJU SA MARKOM NASTIĆEM

 

Nastić sa Milićevićem i Milosavljevićem u klubu “Tube” “DiscoHell” nastavlja istim tempom, u “Industriji” su mi proradile emocije. Trojac Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević će ovog petka nastupiti na drugoj “Disco Hell” žurci u klubu “Tube”. Naš najpoznatiji di džej opet najavljuje “back2back” set u izdanju ove trojke, a na naša pitanja je odgovarao iz Meksika, gde je nedavno zatvorio čuveni BPM festival.

Prva žurka je prošla više nego dobro. Da li ste možda spremili nešto novo za ovaj put i da li opet možemo da očekujemo, sada već tradicionalni, “back 2 back” set?

MN: Trenutno sam u Meksiku, a iz Beograda sam otišao na brzinu pa nisam imao vremena da detljnije proćaskam sa ekipom. Ali, što kvariti koncept koji je dobar? Publika je bila vesela za vreme i zadovoljna posle naših prethodnih nastupa, tako da definitivno nastavljamo sa istim tempom. Radujem se još jednoj fenomenalnoj žurci.

Ova sezona ti je do sada bila veoma radna i imao si veliki broj nastupa u Beogradu. Bio si za miksetama KC “Grada”, “Mladosti”, “Tube”, “20/44”… ali i učestvovao u vraćanju “Industrije” iz mrtvih, bar na dva dana. Kako je prošla novogodišjna žurka i da li su ti malo proradile emocije kad si se podsetio starih dana?

 

 

 DJ Peppe

DJ Peppe

 

 

MN: Da, veoma uzbudljiva Nova Godiina. Imao sam i “back2back” set sa Dejanom Milićevićem u Osjieku i onda povratak u tu legendarnu rupu! Emocije su proradile, znojne žlezde su proradile i sad mi je jasno zašto sam bio toliko mršav u mladosti, jer sam iz kluba izašao skroz mokar .. Šta reći, u Beogradu, a i šire definitivno ima ljudi koji su puni dobrih vibracija, što se i videlo u “Industriji”.

Međutim, “Easy tiger” je sigurno tvoj najzanimljiviji projekat ove godine, gde si se, osim za gramofonima, našao i u ulozi organizatora. Da li si zadovoljan kako je prošla ta žurka i da li spremate uskoro nešto slično?

MN: Vajb je zaista bio odličan i definitivno sam zadovoljan programom i organizacijom. Inače, ove godine radimo “Easy tiger” na drugoj lokaciji u Beogradu, koju još nećemo otkrivati, a planiramo da sa žurkom posetimo i Novi Sad i Niš!

Koji su ti planovi ove godine? Da li možda već znaš neke festivale ili veće žurke na kojima ćeš nastupati?

MN: Nova Godina je počela odlično. Trećeg januara sam radio Chartagenu i onda osmog zatvorio čuveni BPM festival u Playi Del Karmen u Meksiku. Što se tiče festivala, radujem se “Sheru”, a s vremenom ću vas updejtovati šta se dešava 🙂