Home

VESTI

Najseksipilniji evropski DJ večeras u Bašti kod Juge

No Comments Najave

Najseksipilniji evropski DJ večeras u Bašti kod JugeOve subote, 11. jula, „Bašta kod Juge“ sa ponosom predstavlja „naše gore list“ i jednu od najseksipilnijih pojava na evropskoj DJ sceni – Lady Lee! Prisutni će uživati u žanrovima kao što su hip house, nu-disco, deep house, rnb, hip hop i top 40, a party počinje već od 22h.

Lady Lee je DJ, pevačica, tekstopisac i model iz Srbije koja stvara muziku na engleskom jeziku i gradi karijeru van granica Srbije.

 

„Srpska JLo“, kako su je prozvali domaći mediji zbog egzoticne lepote i zanosnih oblina, kao DJ često radi u Kanu, Dubaiju, Majamiju i na Ibici.

 

S obzirom da retko nastupa u Beogradu, naši sugrađani će ove subote 11. jula imati eskluzivnu priliku da čuju i vide talentovanu Lady Lee za DJ pultom „Bašte kod Juge“, a ova mlada dama će ujedno Beograđanima ove subote premijerno predstaviti svoj novi singl „Nasty Gal“! Specijalni gosti večeri biće Dimitrije Stanković Dmitri i Milan Petković, producenti iz Srbije.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=rm5d0UoqX1M|width=450|height=364{/mgmediabot2}
 Basta Kod Juge / Leto 2014 / Vidimo se
 

„Bašta kod Juge“ se nalazi na Zemunskom keju na platou hotela Jugoslavija na strani okrenutoj ka vodi i predstavlja pravu oazu za slučajne i namerne posetioce u vrelim letnjim danima.

 

Svakog dana posle 14h, hotel „Jugoslavija“ baca senku zaklanjajući baštu od sunca i tako pravi prijatan ambijent za ispijanje letnjih koktela i lagani obrok. Večernji ambijent ovog bar-restorana uz odlične svirke i sjajne DJ nastupe jeste ono po čemu je „Bašta kod Juge“ najpoznatija.