Home

VESTI

Najbolji od najboljih ovog vikenda u Barutani!

No Comments Najave

Najbolji od najboljih ovog vikenda u Barutani!Najbolji od najboljih: Roni Sajz, Lea Dobričić, Boža Podunavac i Miloš Pavlović aka Regen ovog vikenda u Barutani!

 
Sa najlepše letnje party pozornice ovog vikenda dolaziće samo najkvalitetniji bitovi, a za to će se postarati fantastičan lajnap na čijem ćelu su Lea Dobričić, Boža Podunavac, Regen i bristolska legenda Roni Sajz.
  

Petak, 17. jun u Barutani, rezervisan je za domaću tehno plejadu najkvalitetnijih DJeva – pored Lee Dobričić, prve dame naše tehno scene, za pultom će se naći mastor Boža Podunavac, a sa njim još I Miloš Pavlović, poznatiji kao Regen. Barutana garantuje odličan provod, a svi oni koji žele da obezbede ulaz na vreme, mogu kupiti ulaznice u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 400 dinara za regularnu, odnosno 700 dinara za VIP kartu.

 

 

 Najbolji od najboljih ovog vikenda u Barutani!

Najbolji od najboljih ovog vikenda u Barutani!

 

 

Samo dan kasnije, u subotu 18. juna, u Barutanu stiže legendarni drum’n’bass producent i DJ Roni Size, koji će nastupiti uz svog kompanjona Dynamite MC-ja. Da žurka zaista bude nezaboravna potrudiće se podrška u sastavu Codex, Splash Heads, Nikola Džonidža Stanković & Don Dada, Marko Obradovic Edge i Kastiljas MC.

 

 

Najbolji od najboljih ovog vikenda u Barutani!

Najbolji od najboljih ovog vikenda u Barutani!

 

 

Svoje prvo izdanje Roni je zabeležio davne 1993. godine, a nakon uspešne karijere duge 23 godine, bristolski DJ i producent je u nastavku 2016. godine  najavio još novih projekata i izdanja. Domaća publika imaće priliku da ga čuje ove subote u Barutani, a ulaznice za ovaj spektakl se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 700 dinara za regularnu, odnosno 1.000 dinara za VIP ulaznicu. Vlasnike VIP karata čeka posebno dizajnirana platforma na otvorenom, koja omogućuje kompletan doživljaj žurke.