Home

VESTI

Najava odličnog provoda u klubu Gun

No Comments Najave

Najava odličnog provoda u klubu Gun

Ove nedelje nas u Gun Club-u očekuje naraznovrsnija programska ponuda.

 

U sredu ćemo se smejati, u četvrtak upoznati jedan od najzanimljivijih američkih bendova, u petak spoznati zabavu u novoj dimenziji, a u subotu oživeti funk scenu '70-ih godina!

 

Sreda 13. 10. STAND-UP KOMEDIJA SRĐANA JOVANOVIĆA @ GUN CLUB
CENA KARTE 500 DINARA

Pozivamo Vas na stand–up komediju Srđana Jovanovića, prvog komičara koji se u Srbiji pozabavio ovom formom, sam za mikrofonom. „Grupna terapija” Srđana Jovanovića doneće sasvim novi pogled na Gun Club, klub koji će u sredu postati jedna vrsta savremenog teatra.  

Stand–up forma provocira, zasmejava i otvara svakakva pitanja. Jedan čovek, jedan mikrofon i publika koja učestvuje! Stand–up je teatarska forma koja se pojavila u Americi pre tridesetak godina i mnogi komičari su put ka slavi otvorili kroz svoje stand – up nastupe! Sigurno najpoznatiji stand–up komičar jeste Vudi Alen.

Više o zabavi koju donosi „Grupna terapija” Srđana Jovanovića pogledajte:

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=64tIDYMFjQE|width=450|height=364{/mgmediabot2}
  Grupna terapija – srdjan jovanovic, stand p


ČETVRTAK 14. 10. TWEAK BIRD @ GUN CLUB! (GOSTI REPETITOR)

CENA KARTE 400 DINARA U PRETPRODAJI (KAFE ŠIKARICA, SKADARSKA 22),
600 NA DAN KONCERTA

Duo Tweak Bird čine braća Caleb i  Ashton Bird. Pod producentskom palicom Deaf Nephews-a (Melvins’ Dale Crover and Altamont’s Toshi Kasai) počeli su da eksperimentišu raznim progresivnim muzičkim pravcima, oslanjajući se pre svega na psihodelični pop. Svi poštovaoci eksperimentlne muzike, o i veliki broj kritičara ovaj bend, koji je tek nekoliko godina prisutan na svetskoj sceni, nazivaju najinventivnijim I najinteresantnijim mladim bendom.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vas vodi na ovo dešavanje. Svi zainteresovani nam mogu poslati email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj telefona. U subject-u obavezno napisati:"Tweak Bird" !{/xtypo_rounded1}

 

Tweak Bird su nastupali sa the Melvins, Ancestors, Earthless. Tokom oktobra, Tweak Bird će svaki dan svirati u drugom gradu, a 14. oktobra će se predstaviti i domaćoj publici u Gun Club-u u Miloša Pocerca 10.

Kao gosti, na koncertu sastava Tweak Bird zasviraće jedan od najaktuelnijih beogradskih bendova, grupa Repetitor.

Više o bendu saznajte na

www.tweakbird.com

 

 

Grupa  Tweak Bird

Grupa Tweak Bird
 

 

PETAK 15. 10. YARDSTYLE IN 3D @ GUN CLUB!
CENA KARTE 300 DINARA U PRETPRODAJI, 400 NA DAN DOGAĐAJA

Deveto izdanje vodećeg srpskog festivala savremene muzike i srodnih umetnosti DIS-PATCH već je uveliko u toku. Traje do 17. oktobra pod nazivom ROCKET # 9! Festival se održava na nekoliko lokacija u Beograd, među njima je i Gun Club.

U petak nas očekuje jedinstven doživljaj Yardstyle-a koji donosi novu dimenziju zabave – u 3D formatu.Prošle nedelje Gun Club je u okviru Dis – patch-a ugostio mnogobrojne Inostrane muzičare, a ovoga puta će domaći DJ-evi biti na domaćem terenu.

Nastupaju:
Boylah (RS),
Piece of Shh… (RS)
DJ Moodswinger (RS),
Incredible Bob (RS), i
Conquering Jungle Lion (RS)

Više o Dis–patch-u na

www.dis-patch.com

 

 

 Stefan Unković Dis-patch 2010

Stefan Unković Dis-patch 2010

 

 

SUBOTA 16. 10. LAURA 2000 @ GUN CLUB

Laura 2000 sebe opisuju više trupom, a ne grupom. Zahvaljujući Lauri 2000 neki od domaćih fank bisera mogu da se čuju u novom ruhu. Duboko zaronjeni u arhive produkcije PGP RTS od pre tridesetak godina, podsećaju na tradiciju ovdašnje disco funk scene nastale na talasima dekadentnog, urbanog socijalističkog optimizma.

Laura 2000 su potpisali najupečatljiviji hit 2009. godine, rekonstrukciju klasika Bisere Veletanlić „Nikada više“ za potrebe filma „Beogradski fantom, izvadili su iz podruma Kireta Mitreva i Grupu Kim sa najboljim disko zvukom na Balkanu osamdesetih, zaigrali na sceni zajedno sa legendom Leo Martinom u najvećem hitu ovog leta „Ima vremena”.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vas vodi na ovo dešavanje. Svi zainteresovani nam mogu poslati email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj telefona. U subject-u obavezno napisati:"Laura 2000" !{/xtypo_rounded1}

 

Uskoro izlazi EP „Pobiću se zadnji put da vidim da li sam star”  koji će biti dostupan na web strani Laure 2000, a na kome će se naći i hit Laure 2000 i Lea Martina.

Više o bendu na

www.facebook.com/pages/Laura-2000/60588175110