Home

VESTI

Na zadovoljstvo pravih rejvera sušti tehno!

No Comments Najave

Na zadovoljstvo pravih rejvera sušti tehno!U petak 11. novembra etiketa Tauten pripremila vam je nezaboravan provod uz energične, silovite ali i melodične setove svojih predstavnika. Pravi techno zvuci odzvanjaće klubom i učiniti ovu žurku jedninstvenim iskustvom za ljubitelje ovog sirovog zvuka.
 

Produkscijsku kuću Tauten u klubu DOT (ovog petka 11. 11.) predstavljaju tri zvučna imena domaće tehno scene, dva momka i jedna dama: Avoid aka Vladimir Aćić, Andrew Meller i Sugar Lobby. 
  

Tauten etiketa onsnovana je 2014. godine sa ciljem da promoviše techno kulturu. Etiketa okuplja kako mlade talenete iz regiona tako i trendsetere techno sveta. Alex Dolby, Eric Sneo, Skober, Spartaque, Spektre samo su neka od imena koja se pojavljuju na Tautenu. Osnivač i vlasnik ove mlade etikete je poznati srpski tehno DJ i producent TKNO.

www.mixcloud.com/vladimiracic

 

 

 Na zadovoljstvo pravih rejvera sušti tehno!

Na zadovoljstvo pravih rejvera sušti tehno!

 

 

Vladimir Aćić je  jedan od najcenjenijih i najpoznatijih techno DJ-eva i producenata u Srbiji i na Balkanu. Njegovi eksplozivni i energiči setovi su ga oblikovali u jednu od najvažnijih figura tehno scene regiona, zbog čega je i profesor DJinga u muzičkoj školi “Kulturno sklonište” u Novom Sadu. Produkcija i setovi često su koncentrisani oko tehno, tech- house i minimala. Njegova reputacija talentovanog producenta mu je dala priliku da radi sa svetski priznatim međunarodnim umetnicima kao što su Carl Cox, Umek, RodHad, Richie Hawtin, Laurent Garnier, Dubfire, Dave Clark, Adam Beier, Džon Digvid, James Zabiela i Kristijan Varela .

Njegov set na Exit festivalu 2003. godine je proglašen za najbolji set festivala. Od tada Vladmir redovno nastupa na Exitu i njegovi miksevi su uvek dobro prihvaćeni od strane publike. Vladimir je imao impresivnu listu svirki u klubovima i na festivalima kao što su Exit, Kazantip, RE-VEL-IN, Refresh, GetEXITed i Kanegra Zrce Beach Festival.