Home

VESTI

Mystic Stylez B-Day

No Comments Najave

Mystic Stylez B-DayScratcha DVA je jedan od najcenjenijih britanskih didžejeva i producenata, uticajan u gotovo svim sferama dance muzike sa ostrva, prvenstveno putem izdavačke kuće Hyperdub koja je dom umetnicima poput Burial-a, Kode 9-a, Laurel Halo i mnogih drugih.
  
DVA je godinama bio host najpopularnije emsije na kultnom Rinse FM radiju koja je emitovana svakog radnog dana u jutarnjem programu dok sada uz Kode 9-a hostuje mesečni Hyperdub Show.
   

Od kolaboracija sa Ingom Copeland iz Hype Williams i Viktor Duplaix-om, producirajući za Jamie Woon-a pa do turneje sa Julio Bashmore-om i nebrojeno mnogo EP-eva sa underground klasicima poput singla 'Ganja' koji ne prestaju da se vrte u prime time-u Scratcha je prešao put koji ga je lišio ograničenja i doneo mu kultni status u UK i pozicionirao kao ključnu figuru koja pomera granice dance muzike.

 

 

 Mystic Stylez B-Day

Mystic Stylez B-Day

 

 

Nakon nastupa na Sonar Festivalu, i skorašnje turneje na kojoj je obišao Japan, Kinu i Južnu Afriku, DVA dolazi u Beograd na rođendan kolektiva Mystic Stylez koji će se održati na brodu 20/44.

Ovo je ekskluzivan event ograničenog kapaciteta, savetujemo dolazak pre ponoći.

www.facebook.com/events/751823851499462/?source=1
http://soundcloud.com/jackiedagger
http://www.mysticstylez.com/