Home

VESTI

My Bel Dance Arena predstavlja: Sven Väth 10. aprila u Beogradu

No Comments Najave

My Bel Dance Arena predstavlja: Sven Väth 10. aprila u Beogradu

My Bel Dance Arena Exit festivala predstaviće svoje novo izdanje zajedno sa harizmatičnim velikanom elektronske muzičke scene – Svenom Väthom, u subotu 10. aprila u Belexpocentru (bivši Expo centar) u Beogradu.

 

Jedan od najboljih svetskih DJa Sven Väth nastupiće u okviru svoje nove turneje „The Sound of the 10th Season World Tour 2010“.

 

Muzički magazin Clubbing.rs, u saradnji sa organizatorima, vas vodi na ovaj event. Delimo Vam 2×1 ulaznicu. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Sven Väth"

 

Poznata kao jedna od najboljih u Evropi, ako ne i na planeti, Dance Arena Exit festivala otvara svoju drugu dekadu impozantnim spiskom imena, kojim najavljuje novo uzbudljivo izdanje.

 

Svake godine 20 000 ljudi dočekuje zoru na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi, uz najbolja imena svetske elektronske scene. Ove godine, Dance Arena s ponosom predstavlja legendarnog nemačkog DJa Svena Vätha. 

 

 

 My Bel Dance Arena predstavlja: Sven Väth 10. aprila u Beogradu

My Bel Dance Arena predstavlja: Sven Väth 10. aprila u Beogradu

 

 
Pre tri godine Sven Väthov frankfurtski klub Cocoon proglašen je za najbolji klub na svetu u izboru Mix Maga a njegov trijumfalni pohod na najekskluzivnije planetarne destinacije ne prestaje i beleži jubilarnu desetu sezonu – Cocoon i Sound of The Season turneje  su definitivni sinonimi za top clubbing: vrhunsku muziku i vrhunsku atmosferu. 

 

Od Frankfurta preko Londona, Ibice, Sao Paola i Tokija, harizmatični Sven Väth sa svojim gostima privlači hiljade posvećenika elektronske muzike.  Nakon rasprodatih nastupa u Beogradu u novembru 2007. i martu 2009. koji su u mnogim anketama proglašeni za clubbing događaje godine kao i nastupa za pamćenje na EXIT-u u julu 2008. Beograd je ponosan da uz nekoliko svetskih metropola ima kontinuitet i ekskluzivnu rezidenturu Svenovih zurki.

 

U toku je redovna prodaja ulaznica za nastup Svena Vätha po ceni od 1290 dinara putem Internet sajta Gigstix.com, u Gigstix prodavnicama u Supermarketu u Beogradu i u Pariskom magazinu u Novom Sadu kao i u Bilet servisu i Card Servisu u TC Ušće. Na dan nastupa ulaznice će iznostiti 1990 dinara.