Home

VESTI

Muzički vikend u Gradu!

No Comments Najave

Muzički vikend u Gradu!Muzički vikend započinjemo u petak predstavljanjem najnovijeg izdanja Outlook Festivala koji se održava u Puli od 29. avgusta do 3. septembra.

   

Na promo žurci u Gradu prvih 200 posetilaca kupovinom karte učestvuje u nagradnoj igri za dobijanje karata za festival Outlook. Izvlačenje dobitnika biće u toku večeri!
  

U subotu nastavljamo žurku uz standardne Gradske DJ-eve i obeležavamo festival Beograd Velograd koji se po prvi put održava u Beogradu, u nedelju takodje u okviru festivala Beograd Velograd prelazimo na skroz drugačiji zvuk i sviramo u bašti u 14h uz Wooden Ambulance. Pravi način da se odmorite od ludog vikenda!

Petak 14. jun, 23h

ALL THAT BASS PRESENTS OUTLOOK FESTIVAL LAUNCH PARTY

Filip Motovunski ( JungleX, BPM Recordings )

Rahmanee
Necone
Side1
Rasheed MC

 

 

 Muzički vikend u Gradu!

Muzički vikend u Gradu!

 

 

Outlook Festival

Outlook Festival je poznat kao najveći Bass muzički festival posvećen Soundsystem kulturi u Evropi, koji svake godine ugošćava najveća imena najzanimljivijh izvođača na svetu.

Svako ko je bio na bilo kom od proteklih 5 festivala može vam satima pričati o neverovatnoj atmosferi, odličnoj muzici i još boljim ljudima koji posećuju ovaj festival redovno, plesajući od sumraka do svitanja.

http://www.outlookfestival.com/

Cena karte:

200 pre 00:00 / 300 posle 00:00

 

 

Muzički vikend u Gradu!

Muzički vikend u Gradu!

 

 

 

Subota 15. jun, 22h

BEOGRAD VELOGRAD Party!

MKDSL
DJ FLIP
EWOX

Ulaz besplatan!

Nedelja 16. jun, 14h

WOODEN AMBULANCE

Wooden Ambulance je prvo nastao kao singer-songwriterski alter-ego Gorana Grubišića, bubnjara subotičkog benda Ana Never. Za njegov muzički izraz kolokvijalno se moglo reći da to sfera alternativnog folk-rocka subotičko-horgoške peščare. To i jeste svojevrsna epigonska i diletantska merikana, muzika akustične gitare i zaludnog glasa. Uz Gorana, na ti prvim koncertima neretko su svirali i nastupali razni prijatelji muzičari. Dok sa krajem 2011.-e godine Wooden Ambulance postaje pravi big band čiju stalnu postavu čine: Boris Čegar, Davor Bašić Palković, Srđan Terzin, Goran Grubišić, Rudolf Kovács, Bernadett Brestyánszki, Dína Brestyánszki, Dušan Filimonović.

U istoj postavi su snimljena dva albuma, intersection (2012) i River Sand (2013).

www.woodenambulance.bandcamp.com

www.facebook.com/wooden.ambulance
www.youtube.com/user/woodenambulance

Ulaz besplatan!

www.beogradvelograd.com
www.gradbeograd.eu