Home

VESTI

Moonshine III: Atonal Rec. Showcase, Drugstore

No Comments Najave

Moonshine III: Atonal Rec. Showcase, DrugstoreU beogradskom klubu „Drugstore“ (Bulevar vojvode Bojovića 4) u petak 7. marta održaće se treća „Moonshine“ žurka, ovog puta posvećena u celosti izdavačkoj kući Atonal Records.

  

U pitanju je etiketa koja deluje na osovini između Zagreba i Subotice, Beograda i Skoplja. Osnivaju je 2010. godine Jan Kinčl (Zero/Bondage), DJ i producent iz Zagreba i Darko Tumbas „Defender“ iz Subotice. Pored njih, dinamična tehno i haus izdanja u protekle tri godine potpisuju Dejan Milićević, Marko Nastić, Goran Kan, Kibz, Antrax, Duo Syndicate i drugi.
  

Ukupno 12 EP izdanja i jedan studijski album (Nash Donson – You’re So Far Away), čine Atonal jednim od aktivnijih elektronskih izdavača u regionu u poslednjih par godina. Sveden u izrazu, ambijentalan u teksturama, tehno i haus zvuk koji etiketa neguje istovremeno obiluje čvrstim ritmičkim konstrukcijama i prodornim bas linijama.

 

Moonshine u svom trećem izdanju predstavlja provereni tandem sa severa, rezidente nekadašnje kultne Lifke iz Subotice, Darka Tumbasa „Defendera“ (DFNDR) i Bojana Božinovskog (KIBZ). Iskusni Subotičani već punu deceniju zajedno izdaju trake za etikete kao što su Zenit, Traffica, Recon Warriors, Decoded, Bondage, Wandler i druge među kojima od 2010. godine posebno mesto zauzima upravo Atonal. Zagrevanje za treću „luna-tic“ noć pružiće Mario „Minimalistic“ Horvacki, rezident subotičkog kluba The Code. Moonshine rezidenti, kao i na prethodnim žurkama, biće Antrax (Type Theory) i Sagor Mešković.

 

 

 Moonshine III: Atonal Rec. Showcase, Drugstore

Moonshine III: Atonal Rec. Showcase, Drugstore

 

 

Cena ulaza pre ponoći je 150, odnosno posle ponoći 250 dinara.

MOONSHINE III :: ATONAL REC. SHOWCASE
Drugstore, petak 07. mart 2014.

DFNDR & KIBZ
SAGOR AKA SAGOR
TYPE THEORY AKA ANTRAX
MINIMALISTIC

www.atonal-records.com