Home

VESTI

Mladen Tomić u Mamolu!

No Comments Najave

Mladen Tomić u Mamolu! "Lucky Showcase" nastavlja sa serijalom odličnih žurki u klubu Mamolo (Brace Krsmanovica 5, Beograd).

Ovoga puta ugostiće Mladena Tomića, istaknutog DJ-a i producenta iz Bosne čija je reputacija ogromna, nstupiće u petak 23. decembra.

Pored Mladena Tomić nastupiće i već svima dobro poznati: Speedy, Goran Isić i Predrag Janus.

Mladen Tomić (Urban Beat, Banja Luka)

Zbog velike privrženosti i ljubavi prema muzici, 1996.godine, počinje da se bavi poslom dj-a. Radio je amaterski po banjalučkim klubovima, da bi vec 1998.godine započeo profesionalni rad.

Te iste godine započinje rad sa elektronskom muzikom, da bi se do danas održao u tom pravcu. U to vreme je miksao deep, tech-house i tribal.

Krajem 1999.godine se udruzuje sa DJ-om Sinišom Tamamovićem, kada njih dvojica osnivaju DJ asocijaciju "Urban Beat", koja od tada sve do danas organizuje mnoge uspešne party-je, kao i gostovanja.

Zajedno sa Sinišom, u to vreme bio je resident kultnog banjalučkog kluba Boomerang.

 

 

 Mladen Tomić

Mladen Tomić

 

Od pocetka 2002. godine set radi na tri gramofona, miksajući tech-house i techno, energičnije, raznovrsno, sa više tvrđeg zvuka.

Iza njega su mnoge uspešne žurke koje su propraćene nastupima sa mnogim domaćim i stranim DJ-evima (Trevor Rockliffe, Valentino Kanzyani, Oxia, Svan Vath, Jim Masters, Misjah, Tery Francis, Antoine Clamaran, Jamie Anderson, Ade Fenton, Ladida, Cricco Castelli, Cristian Varela, Space DJ’s, Deetron, Brenda Russell…).

Radio je u svim gradovima BIH, u Srbiji i Crnoj Gori…

Od 2002.godine pored DJ-inga, bavi se i produkcijom elektronske muzike.
 

 

 Lucky Showcase, klub Mamolo 2011 / 2012

Lucky Showcase, klub Mamolo 2011 / 2012

 

Lucky Records Showcase with Mladen Tomić Facebook event

Lucky Rec Showcase Facebook grupa