Home

VESTI

Misteriozni DJ Claptone u klubu Brankow!

No Comments Najave

Misteriozni DJ Claptone u klubu Brankow!Klub Brankow započinje 2014. godinu ekskluzivnim gostovanjima najpoznatih svetskih DJ-eva, a upravo prvi među njima, misteriozni Claptone nastupa u petak, 3. januara.

  
Poput mitskog bića – ptice sa dugim kljunom nalik na obrnuti rog, nastale iz tame i sanjarenja, Claptone svoju muziku stvara istražujući nove zvuke i pronalazeći inspiraciju iz davnih i oklutnih svetova. Kao jedan od trenutno najuticajnijih i definitivno najintrigantnijih svetskih DJ-eva, na svom nastupu predstaviće novi album „Wrong“ sa aktuelnim singlom „No Eyes“.
   

Mnogo je ljudi koji su na podijumima poznatih klubova u Berlinu, Londonu, Parizu, Šangaju, Njujorku i mnogim drugim širom sveta, pali pod zvučnom čarolijom ovog tajanstvenog čoveka čije se lice krije ispod zlatne maske. Beograđani su letos na splavu Lasta bili u prilici da uživaju u vrhunskoj muzici ovog disk džokeja i producenta, a sada on ponovo dolazi kako bi specijalno gostima kluba Brankow poželeo srećne novogodišnje i božićne praznike.

 

 

 Misteriozni DJ Claptone u klubu Brankow!

Misteriozni DJ Claptone u klubu Brankow!