Home

VESTI

Ministry of Sound u Splitu za Novu 2010.

No Comments Najave

Ministry of Sound u Splitu za Novu 2010.Na konferenciji za novinare održanoj prošle nedelje Josip Čulić, izvršni direktor agencije Pirex promocija, predstavio je hrvatski klupski brend Set2Split pod čijim će okriljem za Novu Godinu u splitskoj Spaladium Areni nastupiti jedna od najvećih svetskih klupskih atrakcija, Ministry of Sound.  

Ministry of Sound najpoznatiji je svetski brand za plesnu muziku, noćnu zabavu i “clubbing”, koji godišnje priredi preko 800 događaja elektronske muzke širom sveta, gde ga poseti više od 900.000 ljudi. Radi se o jednom od najkvalitetnijih audio-vizuelnih spektakla na svetu.

Show će otvoriti najpoznatiji splitski hip-hop bend The Beet Fleet (TBF). Mladen Badovinac i Aleksandar Antić iz TBF-a, koji su bili prisutni na konferenciji za novinare, će ujedno u Novogodišnjoj noći nastupiti i na riječkom Korzu, čime uvode presedan na hrvatskoj muzičkoj sceni. TBF, koji je na vrhuncu svoje muzičke karijere, iduće godine će obeležiti dvadeset godina delovanja tokom kojih su izdali četiri studijska albuma.

Najveća zvezda ultimativnog novogodišnjeg klupskog događaja u Hrvatskoj biti će Antoine Clamaran, jedan od najtraženijih francuskih klupskih DJa, tekstopisac i producent koji svira na plesnim podujumima širom sveta, od New Yorka do Tokija i nezaobilazne Ibize.

 

Antoine Clamaran u Splitu za Novu 2010.

 

Premijerno u Hrvatskoj, u Splitu će promovisati svoj nedavno objavljeni studijski album "Spotlight", čija su dva singla "Gold" i "Reach for the Stars" već postali klupski hitovi uz ogroman uspeh na chart lestvicama. Kao muzičar koji je napravio više stotina produkcija i remikseva često ga traže svetski najpoznatiji DJ-i, bendovi i pevači (kao što su Ricky Martin, Gloria Estefan ili Jean-Michele Jarre) u želji da im remiksira originalne produkcije, a on u tim prilikama koristi svoj tradicionalni recept – filtriranje funky house i electro deonica.

U ulozi pred-izvođača nastupiće lokalni DJ-i kojima će organizator showa pod brendom Set2Split omogućiti da svojim nastupom u Spaladium Areni pokažu svoj talent i predstave se producentima Ministry of Sound, koji će takođe prisustvovati događaju. Od danas do 1. decembra je na web stranici set2split.com otvoreno je takmičenje na kojeg se mogu prijaviti svi zainteresirani za novogodišnji nastup u Spaladium Areni.

One koji će biti odabrani za nastup svojim glasovima će odabrati posetioci web stranice www.set2split.com. Glasanje se zatvara 15. decembra, a četvoro najboljih osvojiće nastup u Spaladium Areni, gde će biti organizovan tzv. DJ Battle, u kojem će svatko od njih dobiti pola sata nastupa pred publikom, koja će svojom reakcijom oceniti najboljeg.

 

The Beet Fleet (TBF) u Splitu za Novu 2010.

 

Organizatori su danas najavili i nastupe internacionalnih gostiju iznenađenja, kao jedne svetski poznate plesne atrakcije. Jedan od producenata Ministry of Sound ujedno tokom decembra dolazi u Split kako bi obavio završne pripreme za ovaj spektakl i time garantovao njegov svetski kvalitet, koja uključuje najbolje zvučne i svetlosne laserske efekte, posebne Ministry of Sound efekte, četiri velika LED ekrana, direktni video prenos događaja na LED ekranima, kao i glavnu DJ binu koju hrvatska publika nikada do sada nije imala priliku videti.  

Ulaznice za Set2Split sa Ministry of Sound i TBF-om biće u prodaji putem prodajne mreže Eventima od ponedeljka, 9. decembra, po pretprodajnoj ceni od 150 kuna pa na više.

 

Spaladium Arena će za doček Nove godine moći primiti ukupno osam hiljada posetilaca, dok će 1500 posebnih mesta biti rezervirano za VIP goste, a 300 za VVIP goste. Svi detalji o programu, prodajnim mestima, posebnim ponudama i celom događaju mogu se dobiti na www.set2split.com