Home

VESTI

Mind Against 30. juna na Raveolution-u!

No Comments Najave

Mind Against 30. juna na Raveolution-u!Zvezde Afterlife-a u Beogradu – Mind Against na Raveolution-u 30. juna!

  

Posle poslednjeg headliner-a Raveolution žurki Sama Paganinija, koji nas očekuje ovog petka u Magacin Depou, na sledeći Raveolution spektakl dolazi još jedno dobro poznato i željno iščekivano ime među poštovaocima elektronske muzike, a to je tech-house dvojac Mind Against!

   

Ovaj duo je baš kao i Paganini poreklom iz Italije, a u Beograd dolaze 30. juna na još jednu žurku za pamćenje. Spremite se za spektakl pod otvorenim nebom na Beogradskom Sajmu! Allesandro i Federico Fogini, poznatiji kao Mind Against, su rođena braća i jedan od najtraženijih dvojaca elektronske muzike današnjice. Poput svojih dugogodišnjih saradnika i osnivača Afterlife-a, dvojca Tale of Us, braća Fogini poreklom su iz Italije, ali su trenutno bazirani u Berlinu odakle produciraju svoju muziku. Dugogodišnje prijateljstvo i saradnja sa Tale of Us ih je i učinila jednim od najvećih imena Afterlife-a, što nije slučajno ukoliko se uzme u obzir njihov stil – Mind Against neguje melodičan, dramatičan, „filmski“ techno zvuk koji ih je učinio lako prepoznatljivim i planetarno popularnim.

 

Braća kažu da ne pripremaju svoje setove unapred, već da im je važno da osete publiku i da u njima izazovu emocionalnu reakciju na svoju muziku, u čemu im sudeći po reakcijama odlično ide. Mind Against iza sebe imaju 3 izdanja za Life and Death etiketu – Atlant, Avalon i Strange Days, koji su im pomogli da se izgrade kao jedni od najozbiljnijih producenata elektronske muzike današnjice i lansiraju u sam vrh. Od samog početka nastanka Afterlife etikete i događaja u 2016. njegov su neizostavni deo i verni ambasadori. Afterlife žurke su za kratko vreme postale planetarno popularne i uticajne, pa su dodatno učvrstili i popularnost ovog DJ dua koji neumorno nastupa širom Evrope i ostatka sveta, kako na velikim muzičkim festivalima, tako i u najprestižnijim klubovima širom planete.

 

 

 Mind Against 30. juna na Raveolution-u!

Mind Against 30. juna na Raveolution-u!

 

 

Impresivna desetogodišnja karijera braće Fogini praćena je mnogim odličnim trakama i setovima – ovde možete poslušati njihov BBC Radio 1’s Essential Mix i pripremiti se za ono što nas čeka u Beogradu ovog leta.

 

Domaću podršku Mind Against-u pružiće Kristijan Molnar, Smt#ng i Kid Kimi.

Karte za događaj su puštene u prodaju po specijalnoj promo ceni od 800 RSD za obične i 1600 RSD za VIP ulaznice i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje i putem sajta www.ddtickets.rs.

 

 

Mind Against 30. juna na Raveolution-u!

Mind Against 30. juna na Raveolution-u!

 

 

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Adriatiquea, Art Departmenta, Oxie, Carla Lia, Traumera i Metodi Hristova, a na ovu listu se upisuju i Sam Paganini i Mind Against.