Home

VESTI

Mikri, Struka, Gazda Paja…na Freak Show žurci!

No Comments Najave

Mikri, Struka, Gazda Paja...na Freak Show žurci!Spektakl koji u Beograd stiže iz najvećih klubova Buenos Airesa, čuveni Freak Show, najluđi maskenbal za Noć veštica, okupiće brojna velika imena domaće muzičke scene.

  

U ulozi glavnih pimpova na žurci biće zvezde rep muzike Mikri i Struka, dok će se Gazda Paja zajedno sa Zvezdama Grajma pojaviti maskiran kao gangsterski kartel. Čitav scenski performans uz svoju ritmičnu muziku ,najavljuje Marko Mandić, a uz Baneta Lalića iz grupe MVP, zagarantovano je đuskanje i dobar provod. Za DJ pultom će se tu noć smenjivati Me- High- Low, Rahmanee, Fletric i Alex Mark & Mark Dub.
 

Posetioce velikog interaktivnog party pozorišta očekuju raznovrsno kostimirani „frikovi”- žongleri, vazdušne akrobate, plesači, animatori, gutači vatre i razni drugi zabavljači. Specijalni gost velikog bala pod maskama biće MC Drakula, dok će se devojke iz regeton plesne škole Bow Down pojaviti kao sexy klovnice. Mađioničar će nam pokazati kako se beli zeka pojavljuje iz praznog šešira, dok se dancehall plesna ekipa Bojane Tasov, Spice it up crew, priprema da u potpunosti oduševi publiku Freak Show-a. Na najvećem maskenbalu koji nas očekuje za Noć veštica, Goran Filipović, poznati imitator kralja pop muzike Michael Jackson-a, izvešće jednu od njegovih legendarnih pesama.

„U pitanju je jedan potpuno novi koncept žurke, gde se akcenat stavlja na interakciji koja se stvara između izvođača i publike. Pozorišni pristup zabavi i razvoj scenarija na licu mesta, daju novu dimenziju poimanju zabave i čine Freak Show jedinsvenim, maštovitim iskustom, gde užitak najviše zavisi od samih posetilaca, koji postaju neposredni učesnici u osmišljavanju performansa. Zato pozivamo posetioce da učestvuju u jedinstvenoj pozorišnoj- interaktivnoj žurci, da se prepuste i na jedno veče budu francuske madam, matadori, mumije, dvorske lude ili pak neki od likova iz svojih omiljenih filmova ili crtaća“, kažu iz Jungle Tribe organizacije.

 

 

 Mikri, Struka, Gazda Paja...na Freak Show žurci!

Mikri, Struka, Gazda Paja…na Freak Show žurci!

 

 

Karte za čuveni Freak Show mogu se nabaviti na svim blagajnama Eventima po ceni od 690 RSD, a više informacija o samoj žurci može se naci na Freak Show FB stranici.