Home

VESTI

micro.DOT w/ Lale, Shoxy & Dušan Lazović

No Comments Najave

micro.DOT w/ Lale, Shoxy & Dušan LazovićProšlost, sadašnjost i budućnost klabinga je tu. Da li ste uz nas? micro.DOT je nova muzička platforma i zajednica umetinka istomišljenika koja želi da beogradskom klabingu pruži novu dimenziju.

  

Nastao je kao odgovor potreba producenata, domaćih DJeva i sve veće grupe klabera koja potpada pod uticaj ovog minimalnog zvuka. Projekat su osnovali Shoxy, međunarodno priznati srpski DJ i trenutno najproduktivniji srpski producent – Petar Cvetković.

  

Zajedno sa mladim i perspektivnim DBDZ kolektivom i bliskom grupom najtalentovanijih domaćih DJeva uz pažljivo odabrane goste iz inostranstva, cela ekipa  postaviće muzički temelj već svetski ustoličenom undergorund  minimal – deep – tech – micro house zvuku na domaćoj sceni.

 

 

 micro.DOT w/ Lale, Shoxy & Dušan Lazović

micro.DOT w/ Lale, Shoxy & Dušan Lazović

 

 

Stapanjem svetova i preplitanjem iskustava jednih i drugih, mlađi klaberi i stariji rejveri udruženim snagama streme da stvore dom za prave undergorund klabere. Ove sezone očekujte dublje nijanse house i tehno muzike, inspirativnih i inovativnih izvodjača.

Četvrta u nizu žurki ove platforme biće u subotu 26.11. u klubu DOT.

Line up:
Lalec / Happy People
Shoxy
Dusan Lazovic / DBDZ