Home

VESTI

micro.DOT invites Paul K

No Comments Najave

micro.DOT invites Paul Kmicro.DOT invites Paul K:  Jedinstveni rumunski minimal prvi put u Beogradu! Klub DOT će u subotu 12. 11. imati čast da ugosti poznato ime Rumunske scene Paul K-a!

 
U ovoj sesiji micro.DOT serijala ekipa u goste poziva talentovanog DJ-a Paul K iz Rumunije, rezidenta čuvenog kluba Midi u Klužu i člana renomirane organizacije Aladala events koja priređuje drugi po važnosti i uticaju festival u Rumuniji Mioritmic.  
  

Paul K je DJ i producent koji dolazi iz Kluža-Napoka. Njegov stil ima posebni pečat koji ga jasno izdvaja iz družine, sadržeći omamljujući ali suptilan ton  kroz svaku puštenu stvar. On se vodi tradicijom puštanja kompleksne muzike, dakle ne samo zvucima ili trakama zasnovanim na perkusijama i pravi veoma pozitivnu atmosferu, što vam skupa neće dozvoliti da mirno stojite. Prateći rumunski zvuk, on svojim setovima donosi puno emocija i to ih čini jedinstvenim iskustvom.

 

 

 micro.DOT invites Paul K

micro.DOT invites Paul K

 

 

micro.DOT je nova muzička platforma i zajednica umetinka istomišljenika koja želi da beogradskom klabingu pruži novu dimenziju. Ekipa koja će postaviti muzički temelj već svetski ustoličenom undergorund  minimal – deep – tech – micro house zvuku na domaćoj sceni.Ove sezone očekujte dublje nijanse house i tehno muzike, domaćih i stranih izvodjača.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=zSCQQYz_xRY|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Paul K @ Alandala panorama v.002 ▼

 

 
Treća u nizu žurki ove platforme dogodiće se u subotu 12. 11. u klubu DOT i ugostiće Paul K -a iz Rumunije. Sa njim pult će deliti dva predstavnika ovog muzičkog žanra na domaćoj sceni Petar Cvetković i Milovan Stojanović.

Line up:

Paul K /klub Midi/ Mioritmic /Alandala (RO)
Petar Cvetković
Milovan Stojanović / DBDZ

Tražili ste – slušajte!