Home

VESTI

Medicine Man, Urbanlook Sik&Siz Party i Miss Millie u Krug-u!

No Comments Najave

Medicine Man, Urbanlook Sik&Siz Party i Miss Millie u Krug-u!Bašta beogradskog kluba KRUG je postala mesto na kojem se svakodnevno realizuje nova ideja popodnevne zabave. Koncept nazvan Afterwork, sada je dostupan svakome ko želi da odmori oči od kancelarijskog enterijera u ambijentu najlepše gradske bašte, nadomak reke.

  

Vrata bašte KRUG-a otvorena su svakog dana od 15h, a za vikend koji sledi KRUG je pripremio brojna iznenađenja!
  

Ovog četvrtka, 23. avgusta od 19:00, u baštu Kruga stižu Medicine Man – bend koji će svirati nešto između jazz, soul i funk muzike. Budite spremni da vas iznenade!

www.medman.info

 

 

 Medicine Man, Urbanlook Sik&Siz Party i Miss Millie u Krug-u!

Medicine Man, Urbanlook Sik&Siz Party u Krug-u!

 

 
Petak, 24. avgust, biće rezervisan za Urban ŠIK&ŠIZ Party u društvu Mr.Fanatika i specijalnih gostiju iz sveta mode: Severa Zolaka i Marine Krtinić. Bitno je da ponesete dobro raspoloženje, a KRUG će se postarati za sve ostalo.

U subotu, 25. avgusta, za dobru atmosferu u KRUG-u će se pobrinuti Miss Millie! Ona je mlada, lepa, uspešna, voli dobru muziku i pušta je na plejerima. Prisutne očekuju pića po promotivnim cenama, kokteli, ali i ono što je najbitnije od svega – dobra zabava.

 

 

 Medicine Man, Urbanlook Sik&Siz Party i Miss Millie u Krug-u!

Miss Millie u Krug-u!

 

 

Beograd je konačno dobio mesto kakvo zaslužuje – gradsku oazu za odmor od kancelarije. I sve to uz moto: Neka zabava počne tamo gde posao prestaje!

Vrata KRUG-a su otvorena svakog dana od 15h.